[Çözüldü] Voyager X 14.04.4 LTS

Başlatan ata, 03 Nisan 2015 - 00:01:39

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ata

Voyager X 14.04.4 LTS kurmayı dusunuyorum  kullanan veya deneyen arkadaşlar ayrıntı verırlerse sevinirim . tam turkçe desteği var mı ayrıca kararlı çalışıyormu benzer deneyımlerını anlatabilecek olan arkadaşım var mı

AWN, Conky, masaüstü arka planı olarak kullanılabilir 300′den fazla fotoğraf ve pek çok animasyonla birlikte gelen Xubuntu tabanlı dağıtım Voyager'in özelleştirilmiş Xfce 4.12 masaüstü ortamı ve multimedya hayranları için tasarlanmış özelliklerle gelen 14.04.4 LTS sürümü duyuruldu. Bir uzun süreli destek sürümü olan yeni sürümün henüz bazı deneysel özellikler içerdiği ifade edildi. 3.16 Linux çekirdeği üzerine yapılandırılan sistem,<performans iyileştirmeleri ve yeni donanımlar için destek sunuyor. Voyager X 14.04.4 LTS hakkında ayrıntılı bilgi edinmek için inceleyebileceğiniz sürüm duyurusu (Fransızca) ayrıntıları ve ekran görüntülerini veriyor.

bu şekilde  kaynaklar buldum
Cahil tutarlıdır kendi içinde, kötü olan yarı cahillerdir.

Reverser

yeni XFCE sürümü ile ilgili belki Türkçe dil sorunu yaşabilirsin onun dışında pek sorun olmaz herhâlde.

XFCE ROCKS !
Powered by Thunar & XFWM4

ata

kuracağım suan ıso yazdırıyorum sansıma sorun olmamasını umuyorum  :)) :))
bır yeder fransızca vıdeo buldum ve çok beğendim masa ustu ve eklenen vıdeo muzık gıbı eklentıler harıka gorunuyor
10 dakıka sonra ılk denememı yapacağım ;)

Reverser

geri dönüşünü bekliyoruz o halde. ;)

XFCE ROCKS !
Powered by Thunar & XFWM4

cokomoko

hadi bakalım denemekten zarar gelmez, tecrübe edinirsin.
''Eğer 386BSD ben Linux'a başladığımda var olsaydı, Linux büyük bir olasılıkla olmazdı."
........................Linus Torvalds..........................
İnsanın aradığı sadece huzur ve mutluluktur, 1 numara olmak yalnız kalmak demektir ve 1 numara kalmak için birçok şeyi feda etmek zorunda kalırsın...

ata

yazılma bıtıyor kuruluma gececeğim .. bılgı verırım 15 dakıka sonra  :))
bendekı tek sorun 64 gb verı yedeklemektı eskıden
yenı bır harıcı dısk aldım dun ve bu kulfetten kurtuldum  . artık demeyımler kazanabilirim
eskısı kadar zor değil formatlama

Mesaj tekrarı yüzünden mesajınız birleştirildi. Bu mesajın gönderim tarihi : 03 Nisan 2015 - 00:25:55

kuruluma geçiyorum  gerı donus yaparım

Mesaj tekrarı yüzünden mesajınız birleştirildi. Bu mesajın gönderim tarihi : 03 Nisan 2015 - 01:06:08

Kurulumu tamamladim ama wifi  isareti yok ust panelde ve alttan tusla wifi open yaptigimda bluetoot acilip kapaniyor henuz internete baglayamadim yarim turkce ve yari inglizce incelrmeye devam ediyorum umarim  Calistirabilirim

Mesaj tekrarı yüzünden mesajınız birleştirildi. Bu mesajın gönderim tarihi : 03 Nisan 2015 - 01:24:02

Broadcom ve hersey yuklu ama wifi yok ortada  ag secimi falan hic goremedim kablolu isareti var ust panelde sadece

Mesaj tekrarı yüzünden mesajınız birleştirildi. Bu mesajın gönderim tarihi : 03 Nisan 2015 - 01:57:38

Cok guzel masa ustu ve ilave uygulamalari var ama wifiye cozum bulamadim ag uzerinde bircok deneme yaptim sonuc . Arabirim calismiyor diye

Mesaj tekrarı yüzünden mesajınız birleştirildi. Bu mesajın gönderim tarihi : 03 Nisan 2015 - 20:53:40

herkese on bılgı olması ıcın  . sorunu su sekılde cozdum 5 ayrı ıso denedim olmadı her seferınde kablolu ve wıınn ıle baglandı wıfı ne ust panelde gorundu nede bulabildim. ısoların hdm5 ıle kontrollerını defalarca yaptım olmadı ... çözüm şöyle oldu 14.04.1 38i iso indirdim kontrol ettım  ve kurdum dırek wifiye kendı ağları yazdı baglandım .. sanırım 64 bıtlerde olan bır sorun bu ... ayrıyetten sonkullanıcıya daha fazla hıtab eden bır surum ıcındkı yenı eklentıler ve gorssellık harıka ..tavsıye ederım

namekrronn

ben de voyager x 14.04.04 kurdum fakat masa ustu live cd deki gibi gorsel degil kurduktan sonra bildigimiz xubuntu ekrani geldi ikonlar falan tema hep xubuntu

ata

ayarlar yonetıcısı ıle  masaustu deyıp gorselleri  bos masa ustunede sagtıkla ıkonların ayarı yapılabılır . ama neden buşekilde oldu bılemıyorum . dogru yerden ındırdın mı ıso dosyayı
http://sourceforge.net/projects/voyagerlive/files/ ben bu adresıten 14.04.1 38i kullandım dıgerlerınde  sorun yasadım anlattıgım gıbı bu adrsten ındırdıgım sorunsuz kuruldu. ayrıyetten guncelleme yaptıysan 2 secenek cıkıyor termınalden yapılan guncellemede .farklı ıkı versıon

namekrronn

Alıntı yapılan: ata - 04 Nisan 2015 - 18:03:25
ayarlar tonetıcısı ıle  masaustu deyıp gorselleri  bos masa ustunede sagtıkla ıkonların ayarı yapılabılır . ama neden buşekilde oldu bılemıyorum . dogru yerden ındırdın mı ıso dosyayı
http://sourceforge.net/projects/voyagerlive/files/ ben bu adresıten 14.04.1 38i kullandım dıgerlerınde  sorun yasadım anlattıgım gıbı bu adrsten ındırdıgım sorunsuz kuruldu. ayrıyetten guncelleme yaptıysan 2 secenek cıkıyor termınalden yapılan guncellemede .farklı ıkı versıon

evet o adresten bu versiyonu indirdim Voyager-X-14.04.04-amd64.iso  ben wifi da sorun yasamadim ama neden boyle oldu anlamadim evet ayarlar yapilabiliyor ama kendiliginden olmasi lazimdi

ata

bende kendısı yaptı masa ustu ve ıkonları .. sanırım bazı sorunlar var ve sorunlar farklılık gosterıyor ben farklı adreslerden ıso ındırdım hepsınde wıfı sorun oldu .. son olarak bu sıteden ındırdıgım ıso sorunsuz kurdu . nedenı hakkında bır fıkrım yok ama cıhazlara gore farklı hata verıyor olabılır ben hp dv6 ya kurdum

Mesaj tekrarı yüzünden mesajınız birleştirildi. Bu mesajın gönderim tarihi : 04 Nisan 2015 - 18:12:01

fakat sunu soyleyeyım ılk ındırdıgım sıte yabancı bır sıte ıdı senın kullandıgın versıon hakkında bazı açıklamalar yapılmıstı fakat ben fazla dıkkat etmedım . belkıde bu konuda bır açıklama olabılır yanı temelde xbuntu uzerıne yapılandırılmıs
Voyager-14.04.01-i386.iso ben su kalıbı kullandım . 4 farklı masa usutu bundan kastım resımlerı

Mesaj tekrarı yüzünden mesajınız birleştirildi. Bu mesajın gönderim tarihi : 04 Nisan 2015 - 18:22:04

free radyo tv ve hava durumu kurulu geldımı sende ust panele orda farklılık varmı .. ust panel baya kalabalık geldı bende ses, pıl ,hava durumu,oturum prfılı ,thundert mail wıfı ,bluetoot termınal. arma bolgesı