Film izlerken ekran kararması problemi

Başlatan Subutey, 02 Nisan 2015 - 02:22:42

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Subutey

yahu ben linux kullanmaya çalıştıkça zorla adama kullandırtmayacaklar, sapasağlam çalışan sistemde şimdide film izlerken ekran kararma sorunu var çözüm için bile adamlar cafeine diye program yükle diyorlar yahu bunun içinde programmı yükleyeceğiz.

Özgür sistem özelleştirme diyorlar ayarlar bölümü bile windowsdan daha kötü kullanıcıya daha az olanak sağlıyor yıllardır var olan sorunlar çözülemiyor halen, bu kararma sorununa neden kızdım biliyormusunuz 2008 de pardus kullanırkende oluyordu, 2009 da ubuntu kullanırkende oluyordu, 2013 de fedora kullanırkende yıllar geçiyor ama linux düünyasında en ufak ilerleme yok ve bunun nedeni ne biliyormusunuz linux dünyasındaki geliştiricilerin egoları yüzünden zamanla bölünmeleri sürekli olarak ama sürekli olarak yeni işletim sistemleri üretmeye çalışmaları bunun sonucu aşırı derecede karmaşık birbirinden farklı yapılar ortya çıkmaya başlıyor son kullanıcıya hiç birşey farketmiyor linuxda ki hele ubuntuda bu tanrım büyük felaket hele bu site önceden kalabalıktı hergün onlarca başlık açılır sorular sorulurdu bakıyorum şuan millet bıkmış linuxdan konu açan yok soru soran yok açıkçası neyse  ben nediyorsam hadi size kolay gelsin üyeliğimi iptal ederseniz sevinirim.

ata

arkadaşım kımse bu sitem için kusursuz demıyor ayrıyetten gorsellık oyun ve fazlasını  bu sıtemden beklemıyoruz . bızım beklentımız hız ve bırseylerı yardımlaşarakda olsa kendımız başarmak . az once bır arkadaş yardımıyla sıstemı yenıden kullanılır hale getirdim .. kızmak yerine cözüm ureterek kendimizi geliştiriyoruz , tıpkı hayata karsı sorunlara cozum aramak gıbı . bır sorunun alternatıflerıne yonelıp . cack yada baska bır şekılde emek hırsızlıgı yapmadan ılerlıyoruz ben yuzlerce defa yenıden kurdum ubuntuyu her defasın da başka bır ders alıp daha ıyı bır kullaanıcı oluyorum . her zaman sıkılıp kaçmak kolay yoldur . kalıp savaşmaktır zor olan . seçim senin iyi geceler
Cahil tutarlıdır kendi içinde, kötü olan yarı cahillerdir.

cagriemer

Uyeliginizi iptal etmemize gerek yok. Foruma girmemeyi tercih ediyorsaniz, fakat irademe de hakim olamam diyorsaniz rastgele bir sifre atayabilirsiniz hesabiniza.

Bu duruma benzer sorun yasayan kisilere referans olmasi icin yazmak gerekirse, cozum onerisi dendigi gibi ya caffeine ya da benzeri isi yapan bir betik kullanmak.

Konunun tartismaya donmemesi icin birazdan kilitleyecegim.

Subutey

Çok iyi olur madem silinemiyor, unutacağız. ayrıca tartışma iyidir tabi seviyeli olduğunda ama haklısınız bizim halkımızın tartışma kültürü yok buradada böyle ne kadar eğitimli ve bilgili olurlarsa olsunlar insanlar bu coğrafyada tartışamadığı  için bu haldeyiz.

Neyse

in nomine patris et filii et spiritus sancti.

heartsmagic

Alıntı yapılan: SubuteyÇok iyi olur madem silinemiyor, unutacağız. ayrıca tartışma iyidir tabi seviyeli olduğunda ama haklısınız bizim halkımızın tartışma kültürü yok buradada böyle ne kadar eğitimli ve bilgili olurlarsa olsunlar insanlar bu coğrafyada tartışamadığı  için bu haldeyiz. 

Hehe, gece gece güleceğim de yoktu ama cidden güldüm. Dinime küfreden müslüman olsa. Tartışmayı bildiğini iddia edenin hali buysa, bilmeyenin halini düşünemiyorum tabi.
Hayattan çıkarı olmayanların, ölümden de çıkarı olmayacaktır.
Hayatlarıyla yanlış olanların ölümleriyle doğru olmalarına imkân var mıdır?

Böylece yalan, dünyanın düzenine dönüştürülüyor.