Unity Yükleme

Başlatan SoG7, 20 Mart 2015 - 17:45:53

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

SoG7

Öncelikle selamunaleyküm arkadaşlar.Ben sistemime unity kurmak istiyorum fakat ubuntuda biraz yeniyim wine programlarını kullanmayı pek bilmiyorum.Kardeşim internette 3D oyunlar oynamak istediğinde unity yüklenmesini istiyor fakat kuramadım bunun yerine pipelight adlı bir program varmış onu kurdum fakat hiçbirşey anlamadım programa erişemiyorum.Bana yardımcı olursanız çok memnun olurum.

ata

sıstemın hakkında bılgı yok arkadasım 64 /32 bıt yada surum yazmıyor prfılınde daha acıklayıcı olursan arkadaslar severek yardımcı olur

Mesaj tekrarı yüzünden mesajınız birleştirildi. Bu mesajın gönderim tarihi : 20 Mart 2015 - 18:06:32

Synaptic ile unityi kurabilirsiniz. Synaptic uygulamasını açın oradan unity olarak arayın ve uygulayın
Cahil tutarlıdır kendi içinde, kötü olan yarı cahillerdir.

SoG7

Ubuntu 14.04.2 LTS / 32bt

ata

https://forum.ubuntu-tr.net/index.php?topic=33021.25 surdan bakınız

Mesaj tekrarı yüzünden mesajınız birleştirildi. Bu mesajın gönderim tarihi : 20 Mart 2015 - 18:16:46

sudo add-apt-repository ppa:noobslab/apps
sudo apt-get update
sudo apt-get install indicator-synapse

su kodla dene synaptıc kur onla yap ıstersen
14.10 çalısıyor sendende calısır sanırsam

Mesaj tekrarı yüzünden mesajınız birleştirildi. Bu mesajın gönderim tarihi : 20 Mart 2015 - 18:19:30

https://www.youtube.com/watch?v=Q6YzEfHc81k ıngılızcen varsa bundanda faydalanırsın kolaygelsın
Cahil tutarlıdır kendi içinde, kötü olan yarı cahillerdir.

SoG7

Verdiğiniz kodları denedim fakat bi sonuç alamadım şu şekilde bi hata ile karşılaşıyorum

E: Bazı arşivler alınamıyor, apt-get update'i çalıştırmayı ya da --fix-missing seçeneğini ekleyerek düzeltmeyi deneyin.
sadk@sadk:~$ apt-get update
N: '/etc/apt/sources.list.d/' dizinindeki 'mono-xamarin.list.save' dosyası geçersiz bir dosya uzantısı olduğu için yok sayılıyor.
N: '/etc/apt/sources.list.d/' dizinindeki 'google-chrome.list.save' dosyası geçersiz bir dosya uzantısı olduğu için yok sayılıyor.
N: '/etc/apt/sources.list.d/' dizinindeki 'pipelight-stable-trusty.list.save' dosyası geçersiz bir dosya uzantısı olduğu için yok sayılıyor.
E: Kilit dosyası /var/lib/apt/lists/lock açılamadı - open (13: Erişim engellendi)
E: /var/lib/apt/lists/ dizini kilitlenemiyor
E: Kilit dosyası /var/lib/dpkg/lock açılamadı - open (13: Erişim engellendi)
E: Yönetim dizini (/var/lib/dpkg/) kilitlenemiyor, root kullanıcısı mısınız?

Mesaj tekrarı yüzünden mesajınız birleştirildi. Bu mesajın gönderim tarihi : 21 Mart 2015 - 13:13:25

arkadaşlar ?

if

@ata, geçtiğiniz bağlantı ve komutların kullanıcının isteğiyle ne gibi bir bağlantısı var? Kullanıcı Unity kurmak istemiş ve bunun oyunlar için gerekli olduğunu söylemilş. Sizse Unity'yi kaldırmayla alakalı bir bağlantı ve Synapse kurulumuna dair komutlar vermişsiniz. Amacınız nedir? Bilmiyorsanız bari yanlış yönlendirmeyin.

@SoG7, oynanmak istenen oyun nedir?

heartsmagic

@ata, öneri ve uyarılarımızı yine kale almıyorsun. Defalarca acele etme, kullanıcıları yanlış yönlendiriyorsun dedim. Henüz kendi sorunlarını çözemezken başkalarına yarım yamalak yardımcı olmak yardımcı olmak değildir. Şu başlık son nokta oldu benim için. Üzülerek yine sana uzaklaştırma veriyorum ve bu sefer süresi daha uzun olacak. Döndüğünde hem forum hem bizler burada olacağız. Ancak, yine aynı şeyleri tekrarlarsan istemeye istemeye seni tamamen yasaklamak durumunda kalacağım.

Düzenleme: İlgili ileti 20 Mart tarihine aitmiş. Haliyle verilen sınırlamayı kaldırıyorum.
Hayattan çıkarı olmayanların, ölümden de çıkarı olmayacaktır.
Hayatlarıyla yanlış olanların ölümleriyle doğru olmalarına imkân var mıdır?

Böylece yalan, dünyanın düzenine dönüştürülüyor.