Performans ve Dağıtımlar

Başlatan YöneticiBey, 13 Mart 2015 - 23:04:46

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

YöneticiBey

Oyun performansları konusunda hangi dağıtım daha başarılı?

Reverser

dağıtımdan ziyada, ekran kartı sürücüsü ve masaüstü ortamı etkili. XFCE ve LXDE en performanslı masaüstü ortamları bence.

XFCE ROCKS !
Powered by Thunar & XFWM4

meda

Manjaro deneyebilirsiniz. Sürücü, çekirdek ... vs güncel olması sebebiyle biraz daha performanslı olabilir. 
"BEDAVA Bedava yaşıyoruz, bedava;Hava bedava, bulut bedava;
Dere tepe bedava;Yağmur çamur bedava;Otomobillerin dışı,Sinemaların kapısı,Camekanlar bedava; Peynir ekmek değil ama Acı su bedava;Kelle fiyatına hürriyet, Esirlik bedava; Bedava yaşıyoruz, bedava. Orhan VELİ"

plazma

Arch revaçta ama çekirdek ve sürücü modifiyeleri yapılıyor kullananlar tarafından, masaüstü kde unity yerine daha az sistem kaynağı kullanan masaüstleri tercihiniz olmalı

YöneticiBey

Alıntı yapılan: plazmaArch revaçta ama çekirdek ve sürücü modifiyeleri yapılıyor kullananlar tarafından, masaüstü kde unity yerine daha az sistem kaynağı kullanan masaüstleri tercihiniz olmalı
Ubuntu kurdum. Hangi masaüstünü tavsiye edersiniz?

Yakında Manjaro deneyeceğim.

Reverser

XFCE ROCKS !
Powered by Thunar & XFWM4

plazma

Xfce,lxde, mate olabilir

Dağıtım ana bilgisayarımda benim Ubuntu var, diz üstünde manjaro. ubuntu debian mint archlinux opensuse de denemeler yaptım farklı masaüstü kullanarak sisteminize göre en uygununu gene siz seçersiniz, kde veya unity de oynanmaz diye bir durum yok ama performans için efekt ve görselliklerden vazgeçilmesi gerekiyor az sistem kaynağı kullanan masaüstü tercihide o yüzden

YöneticiBey

Şuan Manjaro xfce'ye geçtim. Görsellik olarak daha çok beğendim. CS:GO yüklüyorum, performans olarak da beğenirim umarım. 

Reverser

Alıntı yapılan: Yalpagan - 15 Mart 2015 - 00:47:49
Şuan Manjaro xfce'ye geçtim. Görsellik olarak daha çok beğendim. CS:GO yüklüyorum, performans olarak da beğenirim umarım.

Denediyseniz ekran kartı ve performans hakkında bilgi verir misiniz ?

XFCE ROCKS !