Samsung laptop linux kuramamak

Başlatan t1000, 28 Şubat 2015 - 15:22:03

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

t1000

Merhabalar ,

Samsung 5serisi  laptop var win8.1 yüklü buna linux kuramıyorum.Usb'den kurmaya çalıştığımda bilgisayar kendini kapatıyor.Reset atıyor.teknik servislede görüştük pek yardımcı olamadılar.acaba bios güncellemesiyle bu sorun düzelirmi sizce ? ne yapmalıyım

Reverser

BIOS üzerinden secure boot ve fast boot özelliklerini kapatın Windows 8.1 kurulumu UEFI mi bu arada ?

XFCE ROCKS !
Powered by Thunar & XFWM4

cihan.1453

UBUNTUYU YETKİLİ KULLANICI MODUNDA GİRDİM KURULUMA SONRASINDA BIOS USB DİSKİ GÖRMEZ OLDU NASIL DÜZELTEBİLİRİM ??????????????
cihan bayar

ekremsenturk

Alıntı yapılan: cihan.1453 - 04 Haziran 2015 - 02:16:58
UBUNTUYU YETKİLİ KULLANICI MODUNDA GİRDİM KURULUMA SONRASINDA BIOS USB DİSKİ GÖRMEZ OLDU NASIL DÜZELTEBİLİRİM ??????????????

Aynı soruyu bir kez sormak yeterli olmuyormu?

kdr.akcay

Usb değilde .iso dosyasını bir dvd ye yazdır, öyle yüklemeye çalış. aynı sorun bende de olmuştu, cd den kurulum yaptım oldu.

cihan.1453

Alıntı yapılan: kdr.akcay - 04 Haziran 2015 - 14:37:23
Usb değilde .iso dosyasını bir dvd ye yazdır, öyle yüklemeye çalış. aynı sorun bende de olmuştu, cd den kurulum yaptım oldu.

hazır dvd almıştım ordan yaptım oldu şimdi kendim dvd ye yazıp yüklemeye çalıştım olmadı neredeyse birçok programı kullandım ama olmadı
cihan bayar

heartsmagic

Konuyu tek başlıkta konuşalım lütfen. Birden fazla başlıkta soruyu sorarsan ortalık karışır.
Hayattan çıkarı olmayanların, ölümden de çıkarı olmayacaktır.
Hayatlarıyla yanlış olanların ölümleriyle doğru olmalarına imkân var mıdır?

Böylece yalan, dünyanın düzenine dönüştürülüyor.

cihan.1453

Alıntı yapılan: heartsmagic - 04 Haziran 2015 - 23:45:20
Konuyu tek başlıkta konuşalım lütfen. Birden fazla başlıkta soruyu sorarsan ortalık karışır.

peki..ben nasıl düzeltebilirim bıos u yapabilir miyim
cihan bayar