USB İle Kurulum Sorunu (Ubuntu 14.10 - Desktop - i386 (32Bit))

Başlatan AnimeOTAKU, 10 Şubat 2015 - 23:05:12

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

heartsmagic

Tamam, kısacası kurulma geçilemiyor bir şekilde. dd yöntemi ile ISO'yu basmayı deneyebilirsin belleğe.
Hayattan çıkarı olmayanların, ölümden de çıkarı olmayacaktır.
Hayatlarıyla yanlış olanların ölümleriyle doğru olmalarına imkân var mıdır?

Böylece yalan, dünyanın düzenine dönüştürülüyor.

AnimeOTAKU

Alıntı yapılan: heartsmagicTamam, kısacası kurulma geçilemiyor bir şekilde. dd yöntemi ile ISO'yu basmayı deneyebilirsin belleğe.
Böyle bir sorun için gereğinden fazla uğraştım bu yüzen CD ile sistem kurmaya karar verdim. Sorunum için uğraşan herkese teşekkürler.

Reverser

dd ile deneseydiniz birde aynısını ben de belirtmiştim. Herneyse, bir sonraki sefer aynı sorunu yaşarsanız dd seçeneği aklınızda bulunsun.

XFCE ROCKS !
Powered by Thunar & XFWM4

AnimeOTAKU

Alıntı yapılan: Reverserdd ile deneseydiniz birde aynısını ben de belirtmiştim. Herneyse, bir sonraki sefer aynı sorunu yaşarsanız dd seçeneği aklınızda bulunsun.
Tamam, aklımda bulundururum. 

bbecit

Aynı sorunu bende yaşıyorum. Kubuntu 14.04  yüklü laptopta, Kubuntu 16.10 ve Kubuntu 16.04.1 LTS versiyonlarını bilgisayara indirdim. Başlangıç diski oluşturucu ile usb belleğe başlangıç diski oluşturdum. Her ikisini de denedim.  Kurulumun tamamlandığını bilgisayarı usb bellgek ile başlatıp kurulum yapabileceğime dair uyarıdan sonra bilgisayara yeniden başlatıp usb bellek ile başlatınca aynı hatayı alıyorum. Bunun üzerine bu seferde ubuntu 14.04 ile usb belleğe başlangıç diski oluşturdum. Yine aynı hatayı verdi.

Missign parameter in configuration file. Keyword: path gfxboot.c32: not a COM32R image boot:

hata bu şekilde devam ediyor.

ince eleyen

Aynı sıkıntıyı yaşamıştım.
Missing parameter in configuration file. Keyword: path
gfxboot.c32: not a COM32R image
boot :
Bu hatayı alınca tab tuşuna bas, komut olarak  'live'  ya da 'install' yaz enter e tıkla.
Kurulum ekranı gelecektir.
Gelmzse 'live install'  ya da 'live-install'  yaz. bende sonuncusu çalışmıştı.
NOT:Komutları yazarken tırnak işaretlerini yazma.