[Çözüldü] Linux'u (Ubuntu'yu) bırakmıyorum

Başlatan Salvo01, 23 Ocak 2015 - 17:34:20

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Salvo01

bırakmıyorum
Bilim ve sanat bir kuşun kanadı gibidir. Bu iki kanadı kullanabilen toplumlar uçar ve özgür olurlar. Uçamayanlar ise tavuk olur.
'Tavuk toplum', önüne atılan bir avuç yemi gagalarken, arkadan yumurtalarının alındığının farkında bile olmaz.
-Charles Darwin

Reverser

Bu gibi durumlar için kullandığımız çok guzel bir sözcük var "uğurlar ola..."

XFCE ROCKS !
Powered by Thunar & XFWM4

UykusuzBizon

Ya demiyim demiyim diyorum dayanamıyorum kendi beceriksizliğinizi ve bilgisizliğinizi lütfen işletim sistemlerinin sorunuymuş gibi söylemeyin. Beceri gelişir, bilgisizlik giderilir. Bu anlayış ve tavırla ise bir halt olmaz.
Beni doyurmuyor ne para ne sistemin masalı.

kötükurt

Alıntı yapılan: Salvo01 - 23 Ocak 2015 - 17:34:20
en basit iso dosyası bile yazdıramadım
Evet yapamadın, neyi kullanabiliyorsan onu kullanmalısın. Ubuntu'ya başladığımdan beri 2 sürüm yüklestmesi yaptım takır takır çalışıyor; virüsmüş, yavaşlamaymış yıllardır takmıyorum. Çok defa da İso yazdım, hiç bug a rastlamadım. Bug bulmakta bir beceri aslında. Aynı yazılımdan iki farklı sonuç çıkması ancak kullanıcıdan kaynaklanır herhalde.
"Cahil tutarlıdır kendi içinde, kötü olan yarı cahillerdir." İlber Ortaylı

Salvo01

Bilim ve sanat bir kuşun kanadı gibidir. Bu iki kanadı kullanabilen toplumlar uçar ve özgür olurlar. Uçamayanlar ise tavuk olur.
'Tavuk toplum', önüne atılan bir avuç yemi gagalarken, arkadan yumurtalarının alındığının farkında bile olmaz.
-Charles Darwin

Reverser

Alıntı yapılan: Salvo01 - 23 Ocak 2015 - 18:14:33
bir bugdan dolayı çok basit pes etim bana yardımcı olur musunuz ?
https://forum.ubuntu-tr.net/index.php?topic=46368.0;topicseen

Nasıl bir bug ? @meda'nın verdiği komutlar ile kurmayı denediniz mi ?

XFCE ROCKS !