Youtube Takılma Sorunu

Başlatan mehmet015, 09 Ocak 2015 - 21:34:05

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

turkerataturk

kardeş dedim bende aynı sorunu yaşadım diye,, sorun linux anakart ile uyuşmazlığı..
''Mustafa Kemal ATATÜRK''

heartsmagic

@mustangank, senin sorunun aynısı olsa Chrome'da da olmaz mı? O tarafta hiç sorun yok örneğin, güzel güzel işliyor grafik kartı videoları. @mehmet015, şu an öneri getiremiyorum ne yazık ki. Eğer grafik kartında olsa diğer tarayıcılarda da yapması lazım aynı sıkıntıyı.
Hayattan çıkarı olmayanların, ölümden de çıkarı olmayacaktır.
Hayatlarıyla yanlış olanların ölümleriyle doğru olmalarına imkân var mıdır?

Böylece yalan, dünyanın düzenine dönüştürülüyor.

turkerataturk

Alıntı yapılan: heartsmagic - 14 Ocak 2015 - 01:58:38
@mustangank, senin sorunun aynısı olsa Chrome'da da olmaz mı? O tarafta hiç sorun yok örneğin, güzel güzel işliyor grafik kartı videoları. @mehmet015, şu an öneri getiremiyorum ne yazık ki. Eğer grafik kartında olsa diğer tarayıcılarda da yapması lazım aynı sıkıntıyı.

o zaman farklı dostum donamımsal değildir o zaman
''Mustafa Kemal ATATÜRK''

mehmet015

Ben çözümü ubuntuyu güncelleyerek buldum 14.04 64 bit kullanıyordum 14.10 terfi ettim hiçbir sıkıntı kalmadı.
Bu arada ekran kartınıda tekrar kontrol ettim son sürüm değildi onuda değiştirdim

heartsmagic

Acaba sorun grafik kartı sürücülerinde miydi? Belki Firefox'a özel bir durum oluşmuştur. Neyse, çözemedik mevcut sistem üzerindeki sorunu. Yükseltme yapıldığı için de doğrudan kapatalım konuyu. Çözüldüğüne sevindim ayrıca.
Hayattan çıkarı olmayanların, ölümden de çıkarı olmayacaktır.
Hayatlarıyla yanlış olanların ölümleriyle doğru olmalarına imkân var mıdır?

Böylece yalan, dünyanın düzenine dönüştürülüyor.