[Çözüldü] Ubuntu başlangıçta typhoon programını çalıştırma

Başlatan islamcan, 22 Aralık 2014 - 20:19:44

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

islamcan

Arkadaşlar merhaba. Bende Ubuntu 14.04 yüklü. Bilgisayarıma typhoon hava durumu programı kurdum. Bunu açılışta otomatik başlatmak için ne yapabilirim. Açık olarak yazarsanız sevinirim. Ubuntuda çok iyi değilim. Bazı programların kendi ayarlar menüsünde başlangıçta çalıştır menüsü var ama bunda yok. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

mozhan

sistemi ingilizce kullanıyorum startup aplication yani başlangıç programları diye bi uygulama olmalı onu aç ve yeni bi işlem ekle komut yerine de typhoon yaz.
When we ride on our enemies..

https://github.com/mustafaozhan

MaRZoCHi

Kullanıdığım kolay bir yöntem var. Scripti çalıştıracak .desktop dosyasını oluşturup /home/.config/autostart/ klasörüne atın.

[eklenti yönetici tarafından silindi]

dj_psk

Alıntı yapılan: mr.ozhan - 22 Aralık 2014 - 23:03:20
sistemi ingilizce kullanıyorum startup aplication yani başlangıç programları diye bi uygulama olmalı onu aç ve yeni bi işlem ekle komut yerine de typhoon yaz.

Bu arkadaşın dediği gibi ile kolaylıkla her programı ekleyebilirsin. terminal kodunu yazman yeterlidir.
İnadına değil daha iyi olduğu için Linux!

islamcan

Yardımlarınız için teşekkürler. mr. ozhan 'ın dediği gibi yaptım oldu. Marzochi kardeş de mutlaka güzel bir şey söylemiştir ama benim seviyem onun dediğini anlayacak durumda olmadığından pek anlayamadım. Ben daha yeniyim de:)) Yine de hepinize teşekkürler.