League of Legends Siyah Ekran ve Oyun Çöktü.

Başlatan else, 06 Aralık 2014 - 12:21:36

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

else

Merhabalar,
Ubuntu 14.10 kullanıyorum.
Playonlinux ve wine ile League of Legends oyununu kurdum.
Açıkcası ubuntu 13.10 yüklü iken oyun çalışıyordu. sonra 14.10'a yükselttim ve hemen ardından windowsu da sildim kökten.
Şimdi tekrar lol yükledim ubuntuya güvenerek, ve sonuç şöyle :
Oyun açılıyor kullanıcı girişi yapıyorum ve profilimdeyim
1. Sorun maç izlemek için sağ tıklayıp izle demem gerek ama sağ tıklamıyor.
2. Sorun oyuna katılıyorum şampiyon seçiyorum geri sayım bitiyor client alta iniyor ve oyun tam açılcak diyorum mouse oyun mouse na dünüşüyor ama ekran siyah ve br kaç saniye sonra hop oyun çöktü diyor...
Ancak oyunda eğitim bölümüne giriyorum orda da aynı şekilde oluyor mouse lol mouse na dönüşüyor ve ekran siyah kalıyor ama bu sefer oyundan atmıyor oyun sesleri geliyor normal çalışıyormuş gibi ancak ekran siyah.

Sorun ekran kartım mı ? yoksa oyun mu ? Oyun 13.10 da çalışıyor da süper çalışıyordu ama burda böyle garip bir durumla karşı karşıyayım.
İşin kötüsü windows u sildim ve geri dönemiyorum. Çünkü disk i komple linux yaptım ve geri de NTFS ye çeviremiyorum.
Bana ya windows u nasıl yükleyeceğim konusunda ya da şu oyunun sorunu konuusunda yardım etmenizi rica ediyorum .
TEŞEKKÜRLER.

heartsmagic

Windows eğer diskin başında olması gerekmiyorsa (ki gerekiyor diye biliyorum) diskinden bölüm açıp yükleyebilirsin ancak eğer öyle bir şey yapacaksan önerim tüm diski sıfırlayıp önce Windows, ardından Ubuntu kurman olacak.

Grafik kartın için sürücüleri yükledin mi ya da gerekiyor mu? Şu başlıktaki çıktıları buraya kod etiketi içinde aktar lütfen: ekrankomut
Kod etiketi: kodetiketi
Hayattan çıkarı olmayanların, ölümden de çıkarı olmayacaktır.
Hayatlarıyla yanlış olanların ölümleriyle doğru olmalarına imkân var mıdır?

Böylece yalan, dünyanın düzenine dönüştürülüyor.

plazma