Flash Player Sorunu?

Başlatan elextra, 21 Kasım 2014 - 19:56:45

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

elextra

Çoğu siteye girince eklenti eksik diyor. ve indirmemi istiyor tıklayınca * bir şey çıkmıyor.

ama flash plugin ve kısıtlı ilaveler yüklü bende neden böyle oluyor.
There is only darkness for you,
and only death for your people.

meda

"BEDAVA Bedava yaşıyoruz, bedava;Hava bedava, bulut bedava;
Dere tepe bedava;Yağmur çamur bedava;Otomobillerin dışı,Sinemaların kapısı,Camekanlar bedava; Peynir ekmek değil ama Acı su bedava;Kelle fiyatına hürriyet, Esirlik bedava; Bedava yaşıyoruz, bedava. Orhan VELİ"

if

Flash yüklü mü?

dpkg -l | grep flash

darkbird

ben işletim sistemi olarak apple mac os 10.4 kullanıyorum. artık adobe şirketi benim işletim sistem versiyonuna flash player geliştirmiyor. en son flash 10.0.12.36 versionunu normal offical indirme sitesinden indiriyordum. ama flash player videoları açmıyordu. bende
http://helpx.adobe.com/flash-player/kb/archived-flash-player-versions.html
adresinden her adimda geliştirme versiyonunlarindan flash player 10.3.181.34 indirip kurdum sistemimi destekleyen en son versiyonu  simdi video aciyor ama zaman geçtikce bu versiyon flash video playerlarda kalmiyacak.

elextra

Alıntı yapılan: if - 21 Kasım 2014 - 23:21:12
Flash yüklü mü?

dpkg -l | grep flash

dpkg -l | grep flash
ii  flashplugin-installer                                11.2.202.418ubuntu0.14.10.1              amd64        Adobe Flash Player plugin installer

eklenti yüklü diyor ama yinede çıkıyor dediğim sorun
There is only darkness for you,
and only death for your people.

ulupınar

İnternet tarayıcılarından chromium ve google chrome kendi güncel flash eklentisine sahip olduğundan bu programlar ile hiç sıkıntı çekmeden internette gezinebilirsiniz.

if

Peki, Eklentiler > Yan uygulamalar > Shockwave Flash eklentisi için "Etkinleştirmek için sor" ya da "Her zaman etkinleştir" seçili mi?