Gönderen Konu: Ubuntu yu hiç açamadım.  (Okunma sayısı 617 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

« : »
Öncelikle merhaba ve konuyu yanlış yere açtıysam özür dilerim forumda yeniyimde .ss öncelikle elimde ubuntu 9.04 cd si vardı ve ben ilk defa kurulum yaptım. hard diskimi 4 e böldüm c de win 7 vardı d de müzik vb. son olarak 50gb alana kurdum daha sonra grub resuce hatası aldım ve cd den tekrar açıp onarım yaptım ama hiçbir şekilde bana mısın demedi ve açılmadı daha sonra hard disk imi sıfırladım ve win 7 yi tekrar kurdum daha sonra bi kaç gün önce ubuntu 14 ün son versiyonunu kurdum ve yine aynı sonucu aldım. hiçbir şekilde açılmıyor. denemediğim yol kalmadı. grub tekrar kurdum ve yine aynı sonuç. şu an win 7 nin onarım bölümünden tekrar windows u açmayı başardım. ubuntu yüklenmiyor. eğer windows 7 yi silmem gerekiyorsa siliyim. lütfen yardımcı olun. şimdiden teşekkürler

« Yanıtla #1 : »
Açılmıyor ama ne oluyor örneğin? Grub hatası mı alıyorsun yine.
İndirdiğin ISO'nun md5 bütünlüğüne bakmış mıydın?
Makinede UEFI var mı?
Hayattan çıkarı olmayanların, ölümden de çıkarı olmayacaktır.
Hayatlarıyla yanlış olanların ölümleriyle doğru olmalarına imkân var mıdır?

Böylece yalan, dünyanın düzenine dönüştürülüyor.

« Yanıtla #2 : »
Açılmıyor ama ne oluyor örneğin? Grub hatası mı alıyorsun yine.
İndirdiğin ISO'nun md5 bütünlüğüne bakmış mıydın?
Makinede UEFI var mı?
Grub hatası alıyorum. yeniden grub kuruyorum ve aynı sonuç. bende bugün çözümü win 7 nin yanına kur seceneği ile yaptım ama diğer disk bölümüne (örn. e bölümüne) kurulum yapamadım.

« Yanıtla #3 : »
Kurduğun için nasıl irdeleriz şu an bilemiyorum. Ancak Grub kurulumunu nereye yapıyordun diye sorabilirdik sana.
Hayattan çıkarı olmayanların, ölümden de çıkarı olmayacaktır.
Hayatlarıyla yanlış olanların ölümleriyle doğru olmalarına imkân var mıdır?

Böylece yalan, dünyanın düzenine dönüştürülüyor.

« Yanıtla #4 : »
Kurduğun için nasıl irdeleriz şu an bilemiyorum. Ancak Grub kurulumunu nereye yapıyordun diye sorabilirdik sana.
Grubu kurmada bir sorun olduğunu düşünmüyorum arkadaşlarımın bilgisayarlarına kurulum yapıyordum. sanırım harddiskimden kaynaklanan bir sorun olacaktır. forum da baya araştırma yaptım ama çözüm bulamadım şimdilik win 7 nin yanına kurulum yaparak devam edeceğim. yine de teşekkür ederim size.