[Çözüldü] Ubuntu Açılış Logosunu Değiştiremiyorum !

Başlatan feritarslan, 10 Kasım 2014 - 16:06:45

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

feritarslan

merhaba değerli ubuntuTR üyeleri millet youtube da çatır çatır ubuntunun açılış logosunu değiştiriyor ben niye değiştiremiyorum.  nvidia yı güncelledikten sonra ubuntunun orjinal açılış logosu değişti yerine çirkin bişe geldi onu nasıl değiştiricem arkadaşlar bi yardım lütfen. plymouth manager'ı indirdim yaptım yine olmuyor önizleme yapıyorum hangisini seçersem seçim o çirkin logoyu gösteriyor bunu nasıl hallederiz abiler.
                CloneZilla

neynefes

Alıntı yapılan: feritarslan - 10 Kasım 2014 - 16:06:45
merhaba değerli ubuntuTR üyeleri millet youtube da çatır çatır ubuntunun açılış logosunu değiştiriyor ben niye değiştiremiyorum.  nvidia yı güncelledikten sonra ubuntunun orjinal açılış logosu değişti yerine çirkin bişe geldi onu nasıl değiştiricem arkadaşlar bi yardım lütfen. plymouth manager'ı indirdim yaptım yine olmuyor önizleme yapıyorum hangisini seçersem seçim o çirkin logoyu gösteriyor bunu nasıl hallederiz abiler.

super boot manager gibi bir uygulama vardı sanırım onu da bir deneyebilirsiniz. Ayrıca elle de düzeltme imkanı olmalı.

feritarslan

çözünürlük falan mahf oldu bunu varsayılan ayarına nasıl döndercez peki eskisinede razıyım =))

Mesaj tekrarı yüzünden mesajınız birleştirildi. Bu mesajın gönderim tarihi : 11 Kasım 2014 - 14:20:37

orjinal grub dosyası ile değiştirdim hallettim orjinal grub isteyen olursa veririm burda
                CloneZilla