Nvidia ge force 6200 için en güncel sürücüler hangileridir

Başlatan YSinan, 08 Kasım 2014 - 22:51:02

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

YSinan

Merhaba arkadaşlar, dertsiz Xubuntu ya yeni dertler yüklendik *-* , Sony Vaio VGN-FS285H  laptop Nvidia GeForce Go 6200 ekran kartlı donanıma, önce compiz i sonra sürücü yükseltmek için deneme amaçlı bumblebee  kurdum,  sonra her ikisinide silip  nvidia driver 304.117 ye geri dönüldü  büyük tecrübe oldu . SONUÇTA firefox um  karardı çözemiyorum fotolar yanık görünüyor, crome flash sız da olsa düzgün çalışıyor ... Firefox u silip tekrar yüklesekde sorun çözülmedi bilgisi önerisi olan arkadaşlardan yardım  *-* nvidia 310 veya 331 daha iyi sürücülermidir ..

heartsmagic

ekrankomut
çıktıları görebilir miyiz? Son durumu anlamış oluruz.

Eğer kartını destekliyorsa 331'i kurup deneyebilirsin, neticede daha güncel bir sürüm.
Hayattan çıkarı olmayanların, ölümden de çıkarı olmayacaktır.
Hayatlarıyla yanlış olanların ölümleriyle doğru olmalarına imkân var mıdır?

Böylece yalan, dünyanın düzenine dönüştürülüyor.

YSinan

Acil yardım ! nvidia gecorce6200 e.kartı üzerine 331 sürücüsünü yükledim bilgisayar siyah ekrana açılıyor recovery modunu denedim olmadı , terminalden eski 304 ekran kartı sürücüsünü nasıl yüklerim ?

YSinan

Bağlantıdaki komutlar çalışmıyor ,recovery modda nvidia 304 sürücülerine geçiş yapabilirsem ekrana kavuşacağım

heartsmagic

Bağlantıdaki komutlar çalışır. Kurtarma kipine gerek olmamalı bile. Masaüstü gelmiyor tamam, ancak uçbirime düşebiliyor olman lazım. ctrl+alt+f7 ile uçbirime düşer, kullanıcınla giriş yaparsın. Parolan yazarken görünmez ama. Ardından komutları uygula. Yok, illa kurtarma kipiyle yapacağım diyorsan:

mount -o rw,remount /
Ardından yine aynı komutları uygularsın. Fakat, komutlar çalışmıyor deme lütfen bize, çalışmıyorsa ne çıktı verdiğini falan aktar bir şekilde buraya. Aksi takdirde yorum yapamayız. Her şeyden önce de sakin ol, sürücü sorunları çözülemeyecek sorunlar değildir genellikle.

YSinan

Alıntı yapılan: heartsmagic - 11 Kasım 2014 - 23:42:25
Bağlantıdaki komutlar çalışır. Kurtarma kipine gerek olmamalı bile. Masaüstü gelmiyor tamam, ancak uçbirime düşebiliyor olman lazım. ctrl+alt+f7 ile uçbirime düşer, kullanıcınla giriş yaparsın. Parolan yazarken görünmez ama. Ardından komutları uygula. Yok, illa kurtarma kipiyle yapacağım diyorsan:

mount -o rw,remount /
Ardından yine aynı komutları uygularsın. Fakat, komutlar çalışmıyor deme lütfen bize, çalışmıyorsa ne çıktı verdiğini falan aktar bir şekilde buraya. Aksi takdirde yorum yapamayız. Her şeyden önce de sakin ol, sürücü sorunları çözülemeyecek sorunlar değildir genellikle.

Normal e döndüm
@heartmagic teşekkürler , eski gönderilerindeki "nvidia sürücülerinin elle kurulumu"  önerileri kurcaladım    ctrl alt F1 le terminalde  kull adı ve pass ile geçtikten sonra sudo apt-get install nvidia-current ile nvidia 304.117 versiyonuna geçiş yaptım.  Konu Çözülmüştür   Sony Vaio VGFN FS285 GeFoRCE 6200 için    NV 304.117 en uyumlu sürücü ...

if

heartsmagic

Keşke sana bırakmasaymışım sürücülere bakma işini :)
http://www.geforce.com/drivers

6 serisine son destek zaten 304 sürücülerinde mevcut görünüyor. Neyse, senin için de bir tecrübe oldu bu durum. Eğer konu senin için çözüldüyse lütfen: cozuldukonusu