XFCE Siyah masaüstü

Başlatan iceboy, 06 Kasım 2014 - 19:30:40

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

iceboy

Masaüstü arka planı alttaki resimde görebileceğiniz gibi simsiyah kaldı..

Ekran koruyucuyu değiştiriyorum,değişiyor ama ekran hala siyah kalıyor.

Ekranda terminalde gördüğünüz arka plan masaüstü arka planı.Terminal şeffaf ve masaüstü arka planını gösteriyor.

Ama gördüğünüz gibi terminalin görüyor duvar kağıdını,terminali kapar kapamaz ekran yine simsiyah.

Google ile 2 saattir uğraşıyorum,bir dizine çözüm buldum ama işe yaramadı bende.
I'm tired, boss. Tired of being on the road, lonely as a sparrow in the rain. I'm tired of never having a buddy to be with, to tell me where we's going to, coming from or why. Mostly, I'm tired of people being ugly to each other. I'm tired of all the pain I feel and hear in the world every day. There's too much of it...

burk

@iceboy bir dizine çözüm bulmak derken neyi kastediyorsun? Ayrıca bu olay şeffaflaştırma veya bir tema denemesi sonrasında mı gerçekleşti?

iceboy

Sorun çözüldü ama nasıl çözüldüğü konusunda en ufak bir fikrim yok.

O kadar çok şey yaptım ki düzeltmek için sessions kısmıyla oynamak ta dahil,şu an nasılsa düzgün çalışıyor.

Sadece ekran siyah değildi usb ye dosya kopyalamama izin vermiyordu,startx komutu ile xfce4'ü başlatınca otomatik olarak File Manageri açıyordu.

Kurulu uygulamaların bir kısmını görmüyordu vs.

Çözüldü olarak işaretlemiyorum belli bir çözüm olmadığı için.Yöneticiler isterse silebilir veya arzu ederlerse ben çözüldü diye işaretlerim.
I'm tired, boss. Tired of being on the road, lonely as a sparrow in the rain. I'm tired of never having a buddy to be with, to tell me where we's going to, coming from or why. Mostly, I'm tired of people being ugly to each other. I'm tired of all the pain I feel and hear in the world every day. There's too much of it...

burk

Konu açık kalsın, bir gelişme olursa buradan devam edelim.

furkankalkan

Alıntı yapılan: iceboy - 07 Kasım 2014 - 01:04:09
Sorun çözüldü ama nasıl çözüldüğü konusunda en ufak bir fikrim yok.

O kadar çok şey yaptım ki düzeltmek için sessions kısmıyla oynamak ta dahil,şu an nasılsa düzgün çalışıyor.

Sadece ekran siyah değildi usb ye dosya kopyalamama izin vermiyordu,startx komutu ile xfce4'ü başlatınca otomatik olarak File Manageri açıyordu.

Kurulu uygulamaların bir kısmını görmüyordu vs.

Çözüldü olarak işaretlemiyorum belli bir çözüm olmadığı için.Yöneticiler isterse silebilir veya arzu ederlerse ben çözüldü diye işaretlerim.

Şey, bu sorunların hepsi birden mi çözüldü ? Bana kayıtlı oturum (saved session) sıkıntısı gibi geldi fakat usb ve uygulama problemleri hakkında bir fikrim yok.
Lover
twitter.com/furkan_kalkan1