Thunar Aynı İsimli Dosyayı Kopyalama

Başlatan kirkiki, 13 Ekim 2014 - 23:13:04

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

kirkiki

Merhaba
Normalde bir klasöre dosya kopyalarken aynı isimde farklı bir dosya varsa "dosya(1) şeklinde isimlendireyim mi?" diye soruyor diğer dosya yöneticileri fakat Thunar'da o seçeneği göremedim. Onu nasıl ekleyebilirim menüye? Şöyle oluyor:

heartsmagic

O özellik yok gibi görünüyor şu an. Thunar tarafından (XFCE oluyor esasında) bu özelliğin eklenmesi istenebilir. Belki daha önce istenmiş bile olabilir. XFCE Bugzilla'yı kurcaladım biraz ama göremedim bir şeyler.
Hayattan çıkarı olmayanların, ölümden de çıkarı olmayacaktır.
Hayatlarıyla yanlış olanların ölümleriyle doğru olmalarına imkân var mıdır?

Böylece yalan, dünyanın düzenine dönüştürülüyor.

kirkiki

Alıntı yapılan: heartsmagic - 14 Ekim 2014 - 00:48:07
O özellik yok gibi görünüyor şu an. Thunar tarafından (XFCE oluyor esasında) bu özelliğin eklenmesi istenebilir. Belki daha önce istenmiş bile olabilir. XFCE Bugzilla'yı kurcaladım biraz ama göremedim bir şeyler.

İlginc, onemli bir ozellik halbuki. Peki alternatif dosya yoneticisi onerebilir misiniz?

heartsmagic

Hafif olmasını mı istiyorsun? Pcmanfm diyecektim ama sanırım geliştirilmesi biraz aksamaktaymış. Bunun yerine Spacefm'i önermiş bir kullanıcı bakabilirsin:
http://askubuntu.com/a/328174
Depolarda var kendisi.

Not0: Spacefm'in de durmuş gibi :)
http://igurublog.wordpress.com/2014/04/28/ignorantgurus-hiatus/
Not1: PcmanFM'de çok geride değilmiş. 1.2.2 sürümünü Ağustos'ta vermiş, deneyebilirsin.

if

PCManFM de o özelliği sunmaz fakat kopyalama yaparken dosyanın adını değiştirebilirsiniz.

kirkiki

Ağır veya hafif olması sorun değil. Naitulus'u deneyeyim en iyisi. Kurabilirim değil mi xfce'ye?
Bazen aynı isimde 20 tane dosya kopyalıyorum, tek tek nasıl değiştireyim hepsini :)

--------

Zilyon tane döküman buldum, tamamdır. Teşekkür ederim.

if

kirkiki

heartsmagic

Etiketi kaldıralım bence, zira sorun Thunar için çözülmedi. Gerçi sorundan ziyade özellik eksiliği bu.