@meda, forumun genişliğini ekranın %85'i olacak şekilde ayarladım. Yine de arttırmamı istersen hallederiz.
@meda ve @gokhanyildiz, arama kutusunun derdi Safari için transition kuralını bir de -webkit-transition şeklinde eklemem ve -webkit-appearance: textfield diye bir kural eklemem gerekiyormuş. Şu an sorunsuz. (Sayenizde Windows'uma Safari de kurmuş oldum

)
@alorak, @eronis, teşekkür ederim.
@siberoloji, silik renk derken sanırsam "Başlatan" ve bölüm bağlantısının gri renginden bahsediyorsun. Onları gereksiz ayrıntı babından dikkat çekmemesi için özellikle gri yapmıştım. Tamamen çıkartmak bir seçenek olamıyor benim için çünkü bunu ancak SMF'nin kendi dosyasını düzenleyerek yapabilirim. Bu da şiddetle kaçındığımız bir durum. Çünkü güncellemeler sonrası uyum sorunu çıkartabiliyor SMF (daha önce başımıza gelmişti).
Bahsi geçen yazıları biraz daha koyulaştırdım.
Bir de şu var, malum, Ubuntu yazıtipi kullanıyoruz, gerek yazıtipinin kendinden kaynaklanan, gerek tarayıcının yazıtipini nasıl gösterdiğinden kaynaklanan görsel farklılıklar olabiliyor bilgisayardan bilgisayara. Belki Ubuntu yazıtipi küçük yazı boyutlarında fazladan silikleşiyordur kimisinde. Malesef sadece kendi bilgisayarımdan denemeler yaptığım için farketmeyebiliyorum. Görsel anlamda anlatmaya kelimelerin yetersiz kaldığı durumlarda ekran görüntüleriyle durumu aktarırsanız mutlu olurum.
@egcodes, teşekkür ederim. Mesajların rengini bir tık daha koyulaştırdım. Arkaplan bana böyle yeterli gibi görünüyor. Eğer aynı şekilde başka geribildirimler alırsam onu da iş listesine koyarım.

Bir şey daha iletilerin sağ altıdaki rapor et bölümleri sabit değil iletiye göre değişmesinden dolayı biraz karışık duruyor.
Az önce baktım askubuntu ile aynı temayı kullanıyoruz.
İlk cümleni anlamadım.
İkinci cümlen için, sadece askubuntu değil, ubuntu.com'un kendisini baz alarak bu görünümü uyarladım.