vserver - dserver arasındaki fark

Başlatan beken, 24 Eylül 2014 - 18:40:44

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

beken

Merhaba Arkadaşlar

Ben bir konuda sizlerden yardım almak istiyorum

Ben uzak masa üstü olarak windows yüklemek istiyorum ve tahmin edebildiğim kadarıylada bu mümkü değil gibime geliyor
sebebi de benim vserver linux tabanlı oldugu için uzak masa üstü olarak windows yükleme şansım yok zannedersem(var ise yol göstermeniz)

Ama benim server aldıgım yer vserver linux tabanlı ama dserver linux+windows tabanlı yüklemelere müsade ediyor bildigim kadarıyla dserver alırsam windows olarak uzak masa üstünü yükleme şansım olur mu

Acaba bu düşüncemde yanlıyormuyum linux tabanlı  servere windows uzak masa üstü kurma şansım var mı
Engin bilgileinizle bana yardımcı olursanız sevinirim

Şimdiden vereceginiz cevaplar için çok teşekkür ederim

furkankalkan

Sanırım vserver - dserver derken vps ve vds 'yi kastediyorsunuz. Öncelikle hangisi diye seçerken arasındaki farkı iyice öğrenmeniz lazım.VPS kontrol panelinizde mevcut işletim sisteminizi değiştirecek bir alan göremiyorsanız (ya da içinde Windows yoksa) aldığınız yer ile irtibata geçin.
Lover
twitter.com/furkan_kalkan1

beken

üstad
baglantıya gectim windows yüklemek için aylık 25 euro istedi bende vazgectim
ubuntu ile devam edeceğim
ama windows tabanlı program yüklemem gerkiyor ve bunun için wine yükledim ama kendi çabamca yetersiz geldi:(

furkankalkan

Alıntı yapılan: beken - 24 Eylül 2014 - 21:40:53
üstad
baglantıya gectim windows yüklemek için aylık 25 euro istedi bende vazgectim
ubuntu ile devam edeceğim
ama windows tabanlı program yüklemem gerkiyor ve bunun için wine yükledim ama kendi çabamca yetersiz geldi:(

Aldığınız hata tam olarak nedir ? Ya da nerede takıldınız ?
Lover
twitter.com/furkan_kalkan1

heartsmagic

Windows tabanlı uygulamalarla çalışılacaksa neden Linux sunucu kiralanıyor ki? Olaya bence baştan yanlış başlanıyor. Windows makine kiralanır, olur biter. Bunu da tepki olarak söylemiyorum, zira bugün X uygulamsı çalışır Wine ile, yarın Y uygulaması ihtiyaç olduğunda ne olacak? Çalışacağının garantisi yok ki.
Hayattan çıkarı olmayanların, ölümden de çıkarı olmayacaktır.
Hayatlarıyla yanlış olanların ölümleriyle doğru olmalarına imkân var mıdır?

Böylece yalan, dünyanın düzenine dönüştürülüyor.