Ses Açma Sorunu

Başlatan ByKatre, 14 Eylül 2014 - 14:07:07

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ByKatre

Asus X550LN-XO069D laptopumda parlaklık ve bluettoth sorunum  vardı. O sorunları çözdüm. Daha sonra Nemo Dosya Yöneticisi hoşuma gitti. Onu yükledim. Fn+Ses açma, ses kısma, ses kapama çalışmamaya başladı. Yeni oturum açınca çalışıyordu. Nautilusu kaldırdım. Şu an eski oturumu sildim yeni oturumda çalışıyor ama sebebini anlayamadım. Eski Oturumda Ctrl+ gibi komut verince çalışıyordu. @if @heartsmagic hocam bi el atın. :)

heartsmagic

Sorun yok yani şu an? Bu durumda irdelemek de güç oluyor haliyle. Bir dosya yöneticisi ile Fn tuşları nasıl ilişkili olur onu bilemiyorum ama. Nemo için bakındım, bir şey görünmüyor gibi.
Hayattan çıkarı olmayanların, ölümden de çıkarı olmayacaktır.
Hayatlarıyla yanlış olanların ölümleriyle doğru olmalarına imkân var mıdır?

Böylece yalan, dünyanın düzenine dönüştürülüyor.

ByKatre

Şu an sorun yok nemo hoşuma gitmişti size sorsam hangisi diye ne önerirsiniz nautilusun avantajı var mı

meda

Nautilus her bir sürüm atladığında özellik kısmaya başladı. Nemo ise özellik üstüne özellik ekliyor.
http://www.youtube.com/watch?v=fQhihnb2PV0
"BEDAVA Bedava yaşıyoruz, bedava;Hava bedava, bulut bedava;
Dere tepe bedava;Yağmur çamur bedava;Otomobillerin dışı,Sinemaların kapısı,Camekanlar bedava; Peynir ekmek değil ama Acı su bedava;Kelle fiyatına hürriyet, Esirlik bedava; Bedava yaşıyoruz, bedava. Orhan VELİ"

ByKatre

O zaman nemo ya devam hoşuma da gitti zaten tek sorun oturum açama ekranında parola soran yerdeki resmi değiştiremiyorum nautilusta otomatik değiştiriyordu.