ntfs bölümüne ulaşamıyorum

Başlatan hakang43, 31 Ağustos 2014 - 16:22:58

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

hakang43

4-5 değişik linux denedim fakat en sonra fedora ve ubuntu versiyonlarını kurduğumda böle bir sorunla karşılaşdım. Hata resimdeki gibidir. Bendeki yedek alanıma ulaşamıyorum varmı acaba windows kurmadan bir çaresi.

Teşekkürler şimdiden.

[eklenti yönetici tarafından silindi]

meda

Windows geçiş yapın ve hızlı kapanışı iptal edin. Bunun içinde güç seçeneklerine bakmalısınız.
"BEDAVA Bedava yaşıyoruz, bedava;Hava bedava, bulut bedava;
Dere tepe bedava;Yağmur çamur bedava;Otomobillerin dışı,Sinemaların kapısı,Camekanlar bedava; Peynir ekmek değil ama Acı su bedava;Kelle fiyatına hürriyet, Esirlik bedava; Bedava yaşıyoruz, bedava. Orhan VELİ"

hakang43

kurulu bir windowsum yok şuan tak çalıştır tarzı bir windows bu işi görürümü.

xhektor

Alıntı yapılan: hakang43 - 31 Ağustos 2014 - 20:21:13

Bu daha önce bende de olmuştu. Bilgisayarı kapatıp tekrar açınca ''D'' kısmına ulaşabilmiştim. Denemekte fayda var.

hakang43

Alıntı yapılan: xhektor - 31 Ağustos 2014 - 20:30:06
Alıntı yapılan: hakang43 - 31 Ağustos 2014 - 20:21:13

Bu daha önce bende de olmuştu. Bilgisayarı kapatıp tekrar açınca ''D'' kısmına ulaşabilmiştim. Denemekte fayda var.

Maalesef önceden denemiştim onu   :-\

meda

Fikir verebilr diye ntfs-3g paketi üzerinden araştırma yapmayı deneyebilirsin. NTFS dosya sisteminde de sorun olmuş olabilir. Gparted ile dosya sistemini onarmayı dene. Olmazsa canlı olarak kullanabileceğin Ubuntu USB oluşturup dosya sistemini onarabilirsin. Forumda bununla ilgili yeterince başlık var.
Dere tepe bedava;Yağmur çamur bedava;Otomobillerin dışı,Sinemaların kapısı,Camekanlar bedava; Peynir ekmek değil ama Acı su bedava;Kelle fiyatına hürriyet, Esirlik bedava; Bedava yaşıyoruz, bedava. Orhan VELİ"

91011

Bu sorunu bende yaşamıştım Win8 e ulaşamıyordum ama güncellemelerden sonra ulaşabiliyorum artık.
Tanrı konuşmaz, şeytan fısıldar...

hakang43

Alıntı yapılan: meda - 31 Ağustos 2014 - 21:19:51
Fikir verebilr diye ntfs-3g paketi üzerinden araştırma yapmayı deneyebilirsin. NTFS dosya sisteminde de sorun olmuş olabilir. Gparted ile dosya sistemini onarmayı dene. Olmazsa canlı olarak kullanabileceğin Ubuntu USB oluşturup dosya sistemini onarabilirsin. Forumda bununla ilgili yeterince başlık var.
Denedim maalesef olmadı onarma.

meda

Nasıl bir hata oldu ? Tam olarak ne yaptınız ?

heartsmagic

Şunu bir deneyelim:
sudo mount -t ntfs-3g -o remove_hiberfile /dev/sda3 /media/hakan/C004312B0432636

Bu arada, bu türde hata iletilerini ekran görüntüsü yerine kopyala yapıştır olarak aktarırsan seviniriz.
Hayattan çıkarı olmayanların, ölümden de çıkarı olmayacaktır.
Hayatlarıyla yanlış olanların ölümleriyle doğru olmalarına imkân var mıdır?

Böylece yalan, dünyanın düzenine dönüştürülüyor.