[Çözüldü] kurulan programın eklenmesi

Başlatan ozgurche, 28 Ağustos 2014 - 15:51:59

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ozgurche

Selamlar, herhangi bir programı tar ile açtıktan sonra sol taraftaki programlar kısmına çalıştırma simgesini nasıl getirebiliriz.
Teşekkürler.

ozgurche

yardımınız için teşekkür ederim. Vermiş olduğunuz link ile sorduğum sorunun cevabını uğraşarak çözdüm. Fakat bugün
sudo su
komutu ile root olduktan sonra ve
gksu nautilus
komutundan  sonra
(nautilus:2522): Gtk-WARNING **: Failed to register client: GDBus.Error:org.freedesktop.DBus.Error.ServiceUnknown: The name org.gnome.SessionManager was not provided by any .service files

hatasını almaya başladım. Bu hatayı nasıl düzeltebilirim.
Teşekkürler.

furkankalkan

Alıntı yapılan: ozgurche - 30 Ağustos 2014 - 15:26:55
yardımınız için teşekkür ederim. Vermiş olduğunuz link ile sorduğum sorunun cevabını uğraşarak çözdüm. Fakat bugün
sudo su
komutu ile root olduktan sonra ve
gksu nautilus
komutundan  sonra
(nautilus:2522): Gtk-WARNING **: Failed to register client: GDBus.Error:org.freedesktop.DBus.Error.ServiceUnknown: The name org.gnome.SessionManager was not provided by any .service files

hatasını almaya başladım. Bu hatayı nasıl düzeltebilirim.
Teşekkürler.

Bunun için ayrı bir konu açın. Fakat aynı şey bugün Arch Linux üzerinde benim de başıma geldiğinden yanıt vereyim. Sistemi güncellemeyi bir deneyin.
Lover
twitter.com/furkan_kalkan1

ozgurche

Teşekkür ederim sorun çözüldü.

if

Alıntı yapılan: ozgurche - 30 Ağustos 2014 - 15:26:55
yardımınız için teşekkür ederim. Vermiş olduğunuz link ile sorduğum sorunun cevabını uğraşarak çözdüm.
Rica ederim. Ben sadece yönlendirme yaptım. Gerisini siz hallettiniz. Tebrik ederim.