Facebook arkadaşlarıyla görüntülü konuşma (Skype)

Başlatan samet2131, 25 Ağustos 2014 - 14:19:12

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

samet2131

Arkadaşlar bildiğiniz üzere facebook ubuntu'da görüntülü konuşmayı desteklemiyor. Skype'da bile facebook girişine izin vermiyor  >:( Facebook arkadaşlarımı skype hesabına ya da microsoft hesabına aktarmanın bir yolu yok mu? Gerçekten çok lazım ve çok sinir oluyorum. Windows'a geçme gibi bir şansımda yok olsa geçerdim.

neynefes

samet2131

Alıntı yapılan: neynefes - 25 Ağustos 2014 - 14:25:47
https://forum.ubuntu-tr.net/index.php?topic=44577.0
Başlık etiketini de düzenleyin lütfen yardım olarak kullanmıyoruz.

Bazı kişiler görüntülü konuşmanın yolu anlayabilir  diye yardım yazdım. Diğer başlıklarımdada yazmıştım kimse uyarmamıştı.

neynefes

Maksadım sizi azarlamak değil aksine ricaydı. Yanlış anlaşıldıysam özür dilerim.

samet2131

Alıntı yapılan: neynefes - 25 Ağustos 2014 - 14:31:27
Maksadım sizi azarlamak değil aksine ricaydı. Yanlış anlaşıldıysam özür dilerim.

Sanırım siz beni yanlış anladınız. Beni azarladığınızı söylemedim zaten yardım istediğimi çözüldü etiketi gibi yazmıştım siz beni uyardınız bende değiştirdim bir sorun yok.

neynefes

Peki olaydan uzaklaşmadan. Dediğiniz şey maalesef linux sistemler de yok facebook böyle bir işlemi desteklemiyor. Kendisine kalmış bir durum.

samet2131

Peki teşekkürler. Microsoft'un kendi sitesinden facebook arkadaşlarımı hotmail hesabıma aktardım yine skype'da görünmedi. Bu Mark'ı bir elime geçirirsem varya.. >:(

heartsmagic

Mark ne yapsın? Zuckerberg veya Ballmer'ı falan kovala bence sen :)
Hayattan çıkarı olmayanların, ölümden de çıkarı olmayacaktır.
Hayatlarıyla yanlış olanların ölümleriyle doğru olmalarına imkân var mıdır?

Böylece yalan, dünyanın düzenine dönüştürülüyor.