Ubuntu Özelleştirme .

Başlatan SaLuT B., 21 Ağustos 2014 - 14:21:12

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

SaLuT B.

Ubuntu Özelliştirme Hakkında Bir Makale Okumuştum Burada Ubuntu Tamamen Özelleştirebileceğimiz Yazıyordu .

Bende Bu Konuda Sizlerden Yardım İstiyorum ;

Örnek Veriyorum Ubuntuyu Kilitlediğiniz Anda Ben Şifre Koyduğum İçin Şifre Girme Yerinin Altında " Ubuntu " ve Hangi Sürümse O Yazıyor Bunu Kaldırabilme Şansımız Var Mı ?

Onun Yerine  Örnek ; SaLuT B. Yazsın Falan .

neynefes

Her türlü düzenleme yapabilirsiniz. Masaustlerinin ozelleştirme imkanlarına göre. Basitçe soylediğiniz şeyi ubuntu tweak ile yapabilirsiniz. Diğer konular için forumda başlıklar var onları takip edebilirsiniz.

meda

Ne kadar özelleştirme varsa sistem kararlılığı o kadar bozulur. ;D
"BEDAVA Bedava yaşıyoruz, bedava;Hava bedava, bulut bedava;
Dere tepe bedava;Yağmur çamur bedava;Otomobillerin dışı,Sinemaların kapısı,Camekanlar bedava; Peynir ekmek değil ama Acı su bedava;Kelle fiyatına hürriyet, Esirlik bedava; Bedava yaşıyoruz, bedava. Orhan VELİ"

91011

Özelleştirilebilir deniyor temalar yapanlar var benim bir bilgim yok o konuda, ama diğer kısımlar zor kernel çok büyük tek başına bir sistem zor  ancak gruplar halinde çalışılırsa özel bir sistem meydana getirilebilir.  Ubuntu açık kaynak özelleştirilebiliyor deniyor ama çoğu kişi için zor kernel ayrı bir dünya oluşturmuş hani bazı bölgelerinde hakim olabilirsin ama tamamen uzmanlaşmak imkansız gibi birşey :)

10 veya 15 milyon satır kod var sanırım kernelde öyle değil mi ?*
Tanrı konuşmaz, şeytan fısıldar...

heartsmagic

İstenen şey çekirdeğe müdahale değil ki. Basit sayılabilecek ancak Linux'u hiç bilmeyen birisi için elbette zor olabilecek şeyler. Örneğin ilk iletide bahsi geçen şeyi muhtemelen Lightdm'ye dokunarak düzeltebilir işi bilen biri. Fakat basit bir hevesle Ubuntu'yu alıp sağına soluna adını yazıp başka bir dağıtım gibi dağıtım yayımlamak yerine önce kendisini öğrenmek için zaman harcanabilir.

@SaLuT B., iki küçük ricamız olacak. Bu bölüm Ubuntu adına yapılacak öneri ve istekler için değil. İstediğin şey forumun diğer bölümlerini ilgilendiriyor. Soru ve sorunların için lütfen o bölümleri kullan. İkinci ricamız ise dil konusu için. Cümlelerindeki her kelimenin ilk harfini büyük olarak yazmazsan seviniriz.
Hayattan çıkarı olmayanların, ölümden de çıkarı olmayacaktır.
Hayatlarıyla yanlış olanların ölümleriyle doğru olmalarına imkân var mıdır?

Böylece yalan, dünyanın düzenine dönüştürülüyor.