Fİlm izleyemiyorum

Başlatan Sirayet, 21 Ağustos 2014 - 14:09:16

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Sirayet

Merhaba,

Laptop'ta DVD'ye film CD'sini takıyorum ama film izleyemiyorum. VLC ile açmaya kalktığımda

Seçtiğiniz giriş açılamadı:
VLC, 'dvd:///media/harry/VCD' ortam kaynağı adresini (MRL) açamıyor. Ayrıntılar için günlük dosyasına bakın.

bu hatayı veriyor. SMPlayer ile açmaya kalktığımda sadece SMPlayer arayüzü karşıma geliyor başka değişim olmuyor.

Mesaj tekrarı yüzünden mesajınız birleştirildi. Bu mesajın gönderim tarihi : 21 Ağustos 2014 - 14:13:53

CD'yi takınca VCD ile ne yapacağını seç diyor VLC programını seçiyorum böyle bir hata veriyor;

Dosya okuma başarısız oldu:
VLC dosyayı okuyamadı (Girdi/Çıktı hatası).

Mesaj tekrarı yüzünden mesajınız birleştirildi. Bu mesajın gönderim tarihi : 21 Ağustos 2014 - 15:40:19

smplayer'da mplayer vcd://2 komutunu veya smplayer vcd://2 komutunu vererek sorunu çözdüm. Ancak vlc player'da hala açamıyorum nedeni nedir?

kindly34

Aşağıda ki kodun çıktısını görebilir miyim?
cat /etc/issue.net

if

Her video oynatıcı açmayabilir @Sirayet. Bu DVD'yi Smplayer oynatır, diğerini VLC oynatabilir.
ubuntu-restricted-extras kurulu mu?

Zerpherus

Gerekli kodekler kurulmadan DVD'den bir şey izlenemiyordu,telif haklarından dolayı yüklü gelmiyor haliyle. Şu kodu girin:

sudo apt-get install libdvdread4 libdvdnav4

ya da en basitinden Ubuntu Kısıtlı İlaveleri kurun

heartsmagic

VLC'nin kendi seçkesinden doğrudan oynatmayı deneyince de aynı hatayı mı veriyor?
Hayattan çıkarı olmayanların, ölümden de çıkarı olmayacaktır.
Hayatlarıyla yanlış olanların ölümleriyle doğru olmalarına imkân var mıdır?

Böylece yalan, dünyanın düzenine dönüştürülüyor.