Bir etkinlik fikri

Başlatan mmaltay, 19 Ağustos 2014 - 01:59:25

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

mmaltay

Nereye açacağımı tam kestiremedim bir bilişim topluluğu olarak İstanbul da bir bilişim mağazasında hem cihaz takibi hemde ubuntu tanıtımı için buluşma düzenleme fikrim var acaba katılım oranı nasıl olur yer İstanbul konuştuğum bir iki firma var ücretsiz ubuntunun yeni çıkan live cd side katılımcılara hediye güne özel sürpriz indirimlerde konuşulup ev sahibi firma ilede ayarlayabilirim. Sizce nasıl olur fikrime katkı sağlayacak kişilerden destek bekliyorum. Ek olarak neler yapılabilir nasıl bir yol izlenebilir ayrıca forum içide bir tanışma ve yüz yüze görüşme imkanı sağlamış oluruz. Ne dersiniz _?
İleride güzel günler yaşıyacağımız aşikar. Belkide en güzel günleri yaşıyoruzdur.. Kimin umrunda..

heartsmagic

Konunu yeri için burası daha uygun gibi. Cihaz takibi kısmını anlamasam da fikir güzel. Gelebilecek ve gelmek isteyen üyeler için hoş olabilir.
Hayattan çıkarı olmayanların, ölümden de çıkarı olmayacaktır.
Hayatlarıyla yanlış olanların ölümleriyle doğru olmalarına imkân var mıdır?

Böylece yalan, dünyanın düzenine dönüştürülüyor.

if

Cihaz takibiyle neyi kast ediyorsunuz? Neden bir firmanın bünyesinde gerçekleştirmek istiyorsunuz etkinliği? Merkzî bir yer seçip orada sadece topluluk üyelerinin katılımıyla gerçekleştirmek daha uygun olmaz mı?

mozhan

İstanbul'a gelmem için bahane olabilir :D
When we ride on our enemies..

https://github.com/mustafaozhan

mmaltay

Bütün işlemcisi olan cihazların tanıtımı fikir alışverişini yapabiliriz cihazlar hakkında fikir ve görüşlerimizi deneyimlerimizi konuşur yeni çıkan cihazları inceleriz ayrıca ubuntu live cd dağıtımı ile yeni üyeler ve o sıra mağazada olan diğer işletim sistemi kullanıcılarıyla temasa geçmiş oluruz. Böylece ubuntuyu birebir anlatma imkanımız olur . Live cdleri kendim hazırlamayı düşünüyorum 100 adet daha sonra tükenirse orada duruma göre çoğaltma imkanım olabilir 5 dk içerisinde bunuda ubuntu kullanarak yapmak sistemi tanıtmış olmak açısından da iyi olabilir. Ayrıca yüz yüzede iletişime geçmiş oluruz eğer katkı yeterince iyi olursa ev sahibi firmada memnun kalırsa devamını da sağlayabilirim bu sayede sürekli bir iletişim içinde oluruz. Destek verebilecek yada olumlu bakan forumdaşlarımdan fikir ve isteklerini de bekliyorum daha neler yapabilirim. Biraz etkin olmamız ubuntunun Türkiyedeki gelişimi için de iyi bir adım olabilir . İstanbulda düşünüyorum şimdilik katılabilecek kişiler bilgi ve görüş bildirirse daha sağlıklı bir ortam oluşturabilirim.

Mesaj tekrarı yüzünden mesajınız birleştirildi. Bu mesajın gönderim tarihi : 19 Ağustos 2014 - 02:17:20

Firmanın showroomunda yapmamda ki amaç hem firmaya bilgisayar vesair almaya gelen diğer işletim sistemi kullanıcılarına sistemimizi tanıtma imkanı bulmak hemde ileriye yönelik bir gelişme adımı olarak düşündüğüm için. Kendi bünyemizde yapacağımız bir toplanma bizim dışarıya açılmamız ve yeni kullanıcılar ve dışarıdan alacağımız öz eleştirilere karşı kapalı olarak gerçekleşiceğinden dolayıdır.
İleride güzel günler yaşıyacağımız aşikar. Belkide en güzel günleri yaşıyoruzdur.. Kimin umrunda..

neynefes

Tarih uygun olursa seve seve katılırım. Öneri olarakta Gnu/Linux dağıtımlarının stickerları oluyor popüler dağıtımların onlarda verilebilir.

mmaltay

Stickr dağıtımı iyi fikir ubuntuyu denemeleri için alışverişe gelenlere ubuntuyu denemeleri açısından live cd dağıtılmasıda benim uygun gördüğüm bir fikir tanışmaları içinde uygun bir ortam olacağından bir showroom da yapmayı önerdim .

neynefes

mmaltay

Hoş olabilir hatta bizim penguenlerden de kullanılabilir :) Etkinlik içerisinde ubuntu hakkında oluşmuş ön yargılarıda görmüş olup aslında geliştirebileceğimiz yada belkide hiç farkına varmadığımız eksik yanlarımızıda görme şansımızın olabileceğini düşünüyorum.

if

siberoloji

Olmazsa bir de Ankara'da yaparız değil mi?

elviskilli

Bence çok güzel olur bu etkinlik. Bunu yapacak olan arkadaşa , şimdiden teşekkürler. Katılmak isterim ayrıca.

mmaltay

Katılımcılar için burada bi net sayı belirlersek daha iyi olucak. Ön hazırlık için

gokhanyildiz

Eğer yapılacaksa katılmak isterim açıkçası.

ginraj

Şuan hangi aşamadasınız acaba? GNU/Linux veya Ubuntu çıkartmalarını temin edebileceğim bir yer var mı acaba? Araştırdım hep yurtdışı siteler çıktı karşıma.

grayloop

hüzün ki en çok yakışandır bize
belki de en çok anladığımız
                                 H. Yavuz

ekremdogan

gecen hafta angular js symposium u  duzenlemişlerdi yıldız teknik unv oditoryum salonunda beklemedikleri bir katılımla karsılastılar.3 kisi 1 pizza paylastık :) yogun talep vardı .bence mukemmel olur  ama cihaz takibi kısmını anlamıs degilim belkide uykusuzlugumdandır bagıslayın :))organizasyon sitelerinden tanıtım yapılırsa talep çok olur bence fikir guzel tebrikler.