Facebook ve hotmail sorunu

Başlatan Seyfulllah, 14 Ağustos 2014 - 12:08:59

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Seyfulllah

arkadaşlar öncelikle konuyu nereye açacağımı bilemedim. eğer yanlış yerdeysem yönetici arkadaşların doğru yere taşımasını rica ediyorum.

SORUN 1 : facebook video arama linux üzerinde yok. bu işi başka şekilde başaramaz mıyız ? yokmudur facebook vide arama programını linuxa alternatifi yapan bir arkadaş ?

SORUN 2 : eskiden msn vardı şuan skype var ama bu ilisi haricinde  örn : asd@hotmail.com gibi olan hesaplarımızdaki arkadaşlar ile skype haricinde bir programla aynı anda sesli ve görüntülü konuşma yapacağımız program yok mu ? araştırdım bazıları var ama sadece ses veya sadece görüntü yapıyormuş.

Artık Ne Duamsın Ne De Bedduam

plazma

Facebook vidyo arama dedeiğiniz tam olarak nedir, örnek bir bağlantı verirmisiniz. Video+ses görüşme için Google+ Hangouts var en bilindik şu bağlantıyada bakabilrsiniz : http://shoutmetech.com/best-video-chat-software-windows-linux-mac/

karakartala

@plazma
Seyfullah galiba bunu kastediyor: https://www.facebook.com/videocalling/

27 Ocak 2015 düzenlemesi: Artık Facebook Görüntülü Arama Linux'ta da çalışıyor.

neynefes

Linux sisteminde facebook Videolu görüşme yaptırmıyor. Sitede de yazıyor.

Seyfulllah

@neynefes konuyu açarken araştırma yaparak açıyorum. hazırcı değilim ve nefret ederim. facebook un sitesinde linux desteklemediğini yazıyor. bunu biliyrum. ayrıca desteklemediği için alternatif aradığımı soruyorum.lütfen konu içeriğini tam okuyarak cevap verin.

Windows da iken yaptığım şey şu idi.

skype yüklerdim. orda hotmail hesabım ile giriş yapardım. daha sonra skype  sorardı facebook kişilerini eklemek ister misin diye. bende eklerdim.
tarayıcıdan facebook a girmezdim. sadece skype açardım. hotmail ve facebook kişilerim ile konusurdum. hatta bazıları tarayıcıdan faceye girip bana tarayıcı üstünden video arama yapardı ben ise tarayıcı açmadan skype üzerinden yanıtlar görüntülü konusurduk.

Linux de ise sorun şu

hotmail ( de yani eskiden msn de ) de ve facede ekli olanlar ile ben nasıl görüntülü görüşme yapacaım

heartsmagic

Alıntı yapılan: Seyfulllah - 15 Ağustos 2014 - 09:48:06
@neynefes konuyu açarken araştırma yaparak açıyorum. hazırcı değilim ve nefret ederim. facebook un sitesinde linux desteklemediğini yazıyor. bunu biliyrum. ayrıca desteklemediği için alternatif aradığımı soruyorum.lütfen konu içeriğini tam okuyarak cevap verin.

Güzel söylüyorsun da, kendisi dahi desteklemiyorken beklenti nedir? Harici bir uygulama mı?
Hayattan çıkarı olmayanların, ölümden de çıkarı olmayacaktır.
Hayatlarıyla yanlış olanların ölümleriyle doğru olmalarına imkân var mıdır?

Böylece yalan, dünyanın düzenine dönüştürülüyor.

neynefes

Hocam ben size yönelik söylemedim. Önceki skype başlığınızda da bunu konuştuk zaten. Bilgilendirme amaçlı yazdım. Lütfen kırıcı olmayın.

Seyfulllah

arkadaşlar malum açık kaynak adı üstünde. Mesela bumblebee başlangıçta çalışmıyor ama bir uygulama buldum açılışta bumblebee ve beraberinde de istediğin uygulamaları çalıştırma uygulaması. onu da paylaşacam incelmenize sunacam. ama bi kaç gün sonra .

@neynefes kardeşim. seni kırmak yada rencide etmek amacıyla cevap vermemiştim. şimdi tekrar okudum kendi cevabımı ve biraz kırıcı olmuş farkında değilim. sabah biraz gergindim. eğer kırdıysam özür dilerim. gönül kırmak kolaydır gönül almak zor. kimsenin kalbini kırmak istemem

Seyfulllah

facebook kişilerimi ve hotmail kişilerimi tek program üzerinden kullanma imkanım var mı ?

yani bir program düşünün hotmail kişilerini ve skype kişilerini ekliyorsunuz .
sadece bu programı çalıştırıyorsunuz ve facebook da hotmail de olan arkadaşları görüyür konusuyor görüntülü arama yapıyorsun..
bunu yapan program yok mu  linux de ?

NOT :
windows da iken skype da bunu yapıyordum. sadece skype bütün işimi hallediyordu. burda da yap diyeceksiniz belki ama sorun yaşıyorum ve bu sorun çözülmedi linki aşağıda.

LİNK : https://forum.ubuntu-tr.net/index.php?topic=44574.msg518380#msg518380

NOT : skype haricinde program varsa burdan konuya devam edelim