Usb fare tekerlek sorunu

Başlatan Legendary, 06 Ağustos 2014 - 23:55:45

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Legendary

Merhaba arkadaşlar.Öncelikle belirtmek isterim ki forum hakkında hiç bir bilgim yok yeni üyeyim.Mause'umdaki bir sorunu araştırıken https://forum.ubuntu-tr.net/index.php?topic=28502.0
Bu konuya rastladım fakat cevaplardan bir şey anlıyamadım.Forumu biraz dolaştım ve bilgisayar hakkında bilgi düzeyim öyle sanıyorumki burdaki çogu insandan çok çok az.Sorunum yukarıda verdiğim linkteki konudakiyle neredeyse aynı.Mause un tekerini aşşağıya çevirince bi yukarı bi aşşağı geliyor sayfa bazende tekeri harekket ettirmesem bile sayfa kayıyor.Herşeyi denedim farklı mause lar taktım format attım ama sonuç aynı.İşletim sistemim windows 7 ultimate.Yardımlarınız bekliyorum teşekkürler.

umutubuntu

Linkini verdiğiniz konudaki cevaplar Ubuntu işletim sistemi için, siz Windows kullanıyorsunuz. Bu forum Ubuntu kullanıcılarına destek verir. Kendinize Windows forumlarında daha çabuk ve etkili yardım bulabilirsiniz.

Legendary

Aslında bu konuyu yazdıktan biraz sonra ubuntu hakkında biraz araştırma yaptım ve olumlu düşüncelerim var.bi yazıda okuduguma göre hem windows hem ubuntu kullanabilirmişim.1. sorum nasıl yaparım.2 sorum ubuntu hakkında biraz bilgi verirmisiniz ?

umutubuntu

:) Ubuntu'ya yeni başlangıç yapanlara Wiki'yi öneriyoruz oradan başlayabilirsiniz.

http://wiki.ubuntu-tr.net/index.php?title=Ana_Sayfa

Legendary

verdiğiniz linte girdiğim ilk yer ubuntuya uygun yapılmış oyunlardı.Anladıgım kadarıyla grafik kalitesi yüksek bir oyun yok.windows oyunlarını ubuntuya kurma imkanıız varmıdır ?

mmaltay

Evet windows oyunlarını ubuntuya rahatlıkla kurabilirsiniz ben league of legend ve cs yi oynuyorum eskiden knight online oynuyordum bir sorun yaşamadım aksine laptopta daha fazla performans aldım diyebilirim ubuntu oyun için de güzel bir işletim sistemi nasıl kuracağınıza gelince ubuntu yazılım merkezinden play on linux adlı program aracılığıyla listedi liste dışı vb. oyunları kurabilirsiniz.
İleride güzel günler yaşıyacağımız aşikar. Belkide en güzel günleri yaşıyoruzdur.. Kimin umrunda..

heartsmagic

Alıntı yapılan: Legendary - 07 Ağustos 2014 - 00:45:47
verdiğiniz linte girdiğim ilk yer ubuntuya uygun yapılmış oyunlardı.Anladıgım kadarıyla grafik kalitesi yüksek bir oyun yok.windows oyunlarını ubuntuya kurma imkanıız varmıdır ?

Her oyun kurulacak, kurulsa da çalışacak diye bir durum yok. Çalışan olur, çalışmayan olur.
Windows'un yanına kurar Ubuntu'yu biraz tanımaya çalışırsın.
Hayattan çıkarı olmayanların, ölümden de çıkarı olmayacaktır.
Hayatlarıyla yanlış olanların ölümleriyle doğru olmalarına imkân var mıdır?

Böylece yalan, dünyanın düzenine dönüştürülüyor.