[Çözüldü] ubuntu yüklemek hakkında birkaç soru

Başlatan vince carter, 03 Ağustos 2014 - 14:00:06

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

vince carter

merhabalar öncelikle. şimdi amcaoğlu benim bilgisayara ubuntuyu yüklemişti ben de ordan kullanmıştım. daha sonra bi format falan gerekti bilgisayar tekrar windowsa döndü. bir süredir windows kulanıyorum ama gerçekten bıktırdı artık. elimde 16 gb flash bellek var. internetim var. yaklaşık 1 gblık ubuntu desktop iso dosyası var. ve bilgisayar kullanımı hakkında çok da bi bilgim yok.

bilgisayarı bozmaya razıyım o yüzden bilene göster gibi tavsiyeler vermezseniz iyi olur. flash bellek ile ubuntuyu yüklemek istiyorum mümkünse bilgisayarda windowsa dair de bişey kalmasın istiyorum. bi müzik arşivim var onu da yedekledim zaten herşeyi silebiliriz. bana yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler.
You'll never walk alone.

burk

Keşke bu konuyu açmadan önce bir arama yapsaydın, forumda ve Viki'de onlarca konu var:
http://wiki.ubuntu-tr.net/index.php?title=Kurulum

vince carter

Alıntı yapılan: burk - 03 Ağustos 2014 - 14:06:19
Keşke bu konuyu açmadan önce bir arama yapsaydın, forumda ve Viki'de onlarca konu var:
http://wiki.ubuntu-tr.net/index.php?title=Kurulum

bi konuya baktım, epey tutmuş bi konu. linkler falan ölmüş. bunun üstüne bi konu daha açılıp da o da çok tutmaz heralde diye düşündüm. vikiden hiç haberim yok zaten. kusura bakmayın. yavaş yavaş alışıcam foruma. teşekkürler yardımın için
You'll never walk alone.

burk

Rica ederim, konuyu buradan işleriz, sorun çıkarsa da artık buradan devam edelim.

Sorun çıkmadan konuyu halledersek de: cozuldukonusu

vince carter

bi de windowsu bilgisayarımdan nasıl temizleyebileceğim hakkında bilgi verilmemiş burada.
You'll never walk alone.

heartsmagic

Windows'u temizlemek için fazlaca bir şey yapmana gerek yok. Disk bölümleme ekranında kurulu sistemi sil, üzerine kur dersen ne var ne yok silecektir Ubuntu.
Hayattan çıkarı olmayanların, ölümden de çıkarı olmayacaktır.
Hayatlarıyla yanlış olanların ölümleriyle doğru olmalarına imkân var mıdır?

Böylece yalan, dünyanın düzenine dönüştürülüyor.

vince carter

yani akışına bıraksam o ekran gelir karşıma değil mi?
You'll never walk alone.

heartsmagic

Hayattan çıkarı olmayanların, ölümden de çıkarı olmayacaktır.
Hayatlarıyla yanlış olanların ölümleriyle doğru olmalarına imkân var mıdır?

Böylece yalan, dünyanın düzenine dönüştürülüyor.

tefoski

BirDost

vince carter

teşekkür ediyorum cevaplarınız için. sonucu yazacağım buraya

Mesaj tekrarı yüzünden mesajınız birleştirildi. Bu mesajın gönderim tarihi : 03 Ağustos 2014 - 20:59:31

Ubuntu 14.04'u yukledim. Sorunlarim:

Kablosuz İnternete nasil baglaniyoruz?

Ekranda imleci hareket ettirdigim zaman siliklesiyor gorunmuyor bunun sebebi ve cozumu nedir?

Ubuntuyu yukledim baska hicbirsey yapmadim yapmam gereken islemler nedir
You'll never walk alone.

burk

@vince carteröncelikle her konu için tek konu konuşuyoruz, tek başlıkta birden çok soru işlemiyoruz.

Sorun yaşadığın konular için forumda arama yapıp ilgili konuların altından devam edebilirsin, kurulum sorunsuz bittiğine göre: cozuldukonusu