Elimdeki Windows sürücüleri Xubuntu'ya uyar mı?

Başlatan fatihk., 26 Temmuz 2014 - 23:32:40

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

fatihk.

Arkadaşalar benim xubuntu kurduğum pc'nin driver cdleri elimde mevcut onları yükleseme dirverler sorun çıkarırmı yoksa xubuntuya uygun dirver mı bulmam gerekiyor şimdiden teşekkür ederim.

gecegezen

ümidini kurmak istemem ama büyük olasılıkla içermez veya varsada ubuntu ile doğru çalışmayabilir. Ama benim eski dizüstümde hiç bir sürücü kurmam gerekmedi amd'nın sürücülerini denedim ama açık kaynak kodlu sürücüler daha iyi geldi bana göre, Ama şu an ki dizüstümde çalışmayan bir wireless var ama 1-2 güncellemeye düzellir bence.
Kısacası pek sorun çıkacağını sanmıyorum ama denemeden bilemezsin.
Yotube kanalım hepinizi beklerim...
https://www.youtube.com/channel/UCsRQPZxNJKZbfpGy6r97nJw

fatihk.

anladım üstadım zaten linuxa uygun driver herkes yapmıyor zaten ama pekte önemli değil ben sadece merak ettiğim için kullanıyorum ubuntuyu linux sistemlerine merak saldığım için araştırıyorum teşekkür ederim.

heartsmagic

@fatihk., söylendiği gibi uymaz tabi. Ancak, özel sorunlar ve sahipli sürücüler haricinde zaten sürücüye ihtiyacın olmayacaktır, destek gelir sistemin beraberinde. Konu başlıklarını biraz daha ayrıntı içerecek şekilde seçersen çok seviniriz, ben düzenledim örneğin bu konu başlığını.
Hayattan çıkarı olmayanların, ölümden de çıkarı olmayacaktır.
Hayatlarıyla yanlış olanların ölümleriyle doğru olmalarına imkân var mıdır?

Böylece yalan, dünyanın düzenine dönüştürülüyor.

fatihk.

Alıntı yapılan: heartsmagic - 27 Temmuz 2014 - 17:13:09
@fatihk., söylendiği gibi uymaz tabi. Ancak, özel sorunlar ve sahipli sürücüler haricinde zaten sürücüye ihtiyacın olmayacaktır, destek gelir sistemin beraberinde. Konu başlıklarını biraz daha ayrıntı içerecek şekilde seçersen çok seviniriz, ben düzenledim örneğin bu konu başlığını.

teşekkür ederim üstadım uğraştırdım biraz.

heartsmagic

Estağfurullah, hem üstad tabiri hem de uğraşma meselesi için. Küçük bir düzeltmeydi sadece. 
Eğer kafandaki sorular cevaplandıysa: cozuldukonusu
Hayattan çıkarı olmayanların, ölümden de çıkarı olmayacaktır.
Hayatlarıyla yanlış olanların ölümleriyle doğru olmalarına imkân var mıdır?

Böylece yalan, dünyanın düzenine dönüştürülüyor.