Sürekli klavye ayarım bozuluyor.

Başlatan avasl, 03 Haziran 2014 - 22:28:08

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

avasl

Bu aralar sık sık olmaya başladı. Klavye ayarlarım düzgün. Ama bu aralar tık diye gidiyor. Yukarı sağ üst tarafta ''türkçe Q klavye'' yi tıkladığım zaman geri düzeliyor. Düzeltmesi çok zor değil ama artık sık sık olduğu için can sıkmaya başladı.Çözüme nasıl ulaşabilirim?
İyi forumlar...

heartsmagic

14.04 mü sürüm?
Türkçe klavyeyi bir kere tamamen kaldırıp eklemeyi dener misin?
Hayattan çıkarı olmayanların, ölümden de çıkarı olmayacaktır.
Hayatlarıyla yanlış olanların ölümleriyle doğru olmalarına imkân var mıdır?

Böylece yalan, dünyanın düzenine dönüştürülüyor.

avasl

Alıntı yapılan: heartsmagic - 03 Haziran 2014 - 22:58:17
14.04 mü sürüm?
Evet.
Dediğinizi yaptım. Sonuçları biraz kullanıp aktarırım inşallah  :)

Mesaj tekrarı yüzünden mesajınız birleştirildi. Bu mesajın gönderim tarihi : 04 Haziran 2014 - 15:34:00

Alıntı yapılan: heartsmagic - 03 Haziran 2014 - 22:58:17
14.04 mü sürüm?
Hocam kaldirip yeniden yukledimde komple dil gitti bu sefer. Geri turkceyi yukluyorum. Yukleniyor. Sistem geneline uygula diyorum. Olmuyor  :)

serkanburda

Bu sıkıntı bende de var ne yazıkki. Türkçe klavyeyi ekleyip kaldırdım, diğer klavye seçeneklerini komple kaldırdım ama bir şekilde bilgisayar açıldığında klavye ayarlarım bozuluyor. Her zaman değil ama sıklıkla oluyor. Terminalden setxkbmap tr ile düzeltiyorum ama yine de can sıkıyor.

if

14.04'dün ilk zamanlarında vardı bu sorun fakat artık ben yaşamıyorum. Güncel mi sistem?

serkanburda

Tüm güncellemeleri düzenli yapıyorum.

heartsmagic

İlk zamanlarda vardı doğru, arada bir kere daha başıma geldi ancak bu başlıktaki yöntemle sorunu düzelttim yine.
Hayattan çıkarı olmayanların, ölümden de çıkarı olmayacaktır.
Hayatlarıyla yanlış olanların ölümleriyle doğru olmalarına imkân var mıdır?

Böylece yalan, dünyanın düzenine dönüştürülüyor.

serkanburda

19-20 Haziran gibi gelen güncellemeler ile sorun kendiliğinden çözüldü. Konuyu araştırırken yabancı forumlarda, aynı şekilde gelen son güncellemeler ile sorunu çözülen kullanıcılar olduğunu gördüm. Benim açımdan sorun çözülmüştür.