Istanbulda Java Developer olarak calismak

Başlatan EzioAuditore, 06 Mayıs 2014 - 12:52:15

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

EzioAuditore

Merhaba arkadaslar,

ben daha yeni uye oldum bu foruma, size bir sorum olacakti. Ben su anda yurtdisinda okuyorum, iki sene sonra universiteyi bitirecem. Amacim Turkiyede calismak, Istanbulda calismak. Oradaki is imkanlari nasil ve sizce bir java developer olarak is bulurmuyum? Sizin bildiginiz yada tavsite ettiginiz seyler nelerdir?

karboran

Java şuan piyasa dili zaten ,  2 sene sonra da bunun çok değişeceğini sanmıyorum . Ülkemde javacıya iş çok ama maaş vs tatmin olurmusunuz orası size kalmış .  İş ilanlarınada bakabilirsiniz bu konuda bir çok site mevcut. Kolay gelsin :) .
Kabin basıncı düştü motorlarda arıza !
Vakit süratle aksın hakimiyet kur nabıza !
İçinden nasıl geldiyse yaz anlat herşeyi ,
Bu mektup varmıcak hayalini kurduğun kıza !

EzioAuditore

Alıntı yapılan: karboran - 06 Mayıs 2014 - 13:07:32
Java şuan piyasa dili zaten ,  2 sene sonra da bunun çok değişeceğini sanmıyorum . Ülkemde javacıya iş çok ama maaş vs tatmin olurmusunuz orası size kalmış .  İş ilanlarınada bakabilirsiniz bu konuda bir çok site mevcut. Kolay gelsin :) .

hizli cevap icin tesekkur ederim! orada aldigin maas, fazlasiyla yeter degilmi Istanbul gibi bir sehirde yasamak icin? benim kaldigim ulke: Hollanda. Burada yazilimcilara guzel maas veriyorlar ama bu son iki/uc sene sirketler sadece 5/6 sene yazilim tecrubesi olan insanlar aliyorlar. yani bir universiteli icin is bulmak burada su anda zor.

karboran

Burada da işini iyi bilmen lazım , dediğim gibi en doğru sonuca iş ilanlarına bakarak kendin varabilirsin . Aldığın maaş yetmesi de sana bağlı :D
Kabin basıncı düştü motorlarda arıza !
Vakit süratle aksın hakimiyet kur nabıza !
İçinden nasıl geldiyse yaz anlat herşeyi ,
Bu mektup varmıcak hayalini kurduğun kıza !

gokhanyildiz

Öncelikle eğer iş tecrüben yoksa veya böyle göze batan isim yapmış bir okulda okumadıysan başlangıç olarak yüksek bir maaş bekleme.