Çevrimiçi uygulamalarda 'i've 'ı' karakterlerini yazamıyorum

Başlatan gokhanyildiz, 01 Mayıs 2014 - 17:56:58

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

heartsmagic

Orada web uygulamalarından bahsetmiyor ama, genel klavye sorunundan bahsediyor. Klavye düzeninin her oturumda değişmesi meselesi için öneri yapılmış.
Hayattan çıkarı olmayanların, ölümden de çıkarı olmayacaktır.
Hayatlarıyla yanlış olanların ölümleriyle doğru olmalarına imkân var mıdır?

Böylece yalan, dünyanın düzenine dönüştürülüyor.

syagdiran

Merhaba Arkadaşlar. Ubuntu 14.04 LTS ile birlikte Unity Webapp uygulamalarına giriş sorunu ortaya çıkmıştı. Bu sorun dille alakalı sanırım. Sistem Ayarları / Dil Desteğini açıp sistem dilini İngilizce yapıp gerekli girişleri yaptıktan sonra tekrar Türkçe'ye çevirebiliriz. Böylece bu sorunu dolaylı yollardan çözmüş oluyoruz.

plazma

Aslında çözülmüş olmuyor hocam sadece dolaylı/geçici  şekilde klavyemizin çalışmasına olanak sağlıyoruz, zaten sistemi ingilizce kullandı mı hiç bir sıkıntı yok :D

heartsmagic

Bu konu hâlâ ilgi bekliyor arkadaşlar. Hata kaydına gidip: https://bugs.launchpad.net/unity-webapps-facebookmessenger/+bug/1316379
sol üst taraftaki "This bug affects you and X other people" denilen kısma tıklayıp "Yes, it affects me" diyelim. Tabi Launchpad üyeliği olanlar yapabilir bunu. Ubuntu kullanıcıları sırf hata kayıtlarına katılmak için bile Launchpad hesabı almalılar bence, hepi topu iki üç dakikayı geçmez.

Bu türde hatalara sahip çıkıp ayak diretelim ki sıkıntının büyük olduğundan haberdar olsun geliştiriciler. Şu an bir hata kaydı var ortada, hepi topu 5 kişi katılım yapmış. Bu sayı 500 olsaydı sorunun genel olduğu daha kısa sürede anlaşılacaktı.

plazma

vallahi hocam ben ilk dediğniz zaman yaptım muzdaribizde sorunda ayrıca olmasada yapardım yorumum da var zaten altında diğer arkadaşlarımızında yardımlarınıız bekliyoruz ben launchpade uye oldummu tam hatırlamıyorum ubuntuda tek şifre ile herşeye giriş sisteminden yararlanmışta olabilirim ozaman kayıt içinde 2-3dk gitmiyor bile.

heartsmagic

Ubuntu SSO'dan yararlanmışsındır sen muhtemelen ki o da esasında Launchpad giriş yönetimi oluyor. 
Normal şartlar altında hataya eklenecek bir şey yoksa (senin durumunda güzel olmuş yorum) yorum yapmaya bile gerek yok, tek bir tıka bakıyor her şey.