[Çözüldü] Xfce panel "her zaman üstte" sorunu

Başlatan brsclkr, 20 Mart 2014 - 18:13:47

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

brsclkr

Mrb arkadaşlar, yaklaşık 1 saattir yabancı forumlarda da burda da arıyorum en son konu açmak zorunda kaldım.

xubuntu'da olusturdugum paneller ya sürekli ekranda görünüyor yada tamamen gizli oluyor. olusturdugum saat ve hava durumu panellerinin bir pencere açtıgımda arkada kalmasını istiyorum ancak bir türlü yapamadım. sadece gizle seçeneği var o zaman da panel kayboluyor bi daha görünmüyor.

işin kısası bu panelleri windows'taki widget gibi kullanıp sadece masaüstüne sabitlemek istiyorum, yardımcı olursanız sevinirim.

[eklenti yönetici tarafından silindi]

empax

Xfce panel özelliklerinde akıllı gizleme seçeneği yani tam ekran bir uygulama açıldığında kendiliğinden gizlenme işlevi yok.

Bu paneli sadece saat, işlemci sıcaklığı, Ram kullanımı vs. gibi özellikleri izlemek için kullanacaksanız Conky(Yazı tabanlı çok hafif bir uygulamadır) veya Screenlets (Windows muadili Widget veya Gadget) kullanabilirsiniz.

Ancak paneli diğer işlevleri için, yani uygulama kısayolları, alta atılan uygulamalar, Ağ bağlantısı ve ses kısayolları gibi işlemler için de kullanacaksanız akıllı gizlenme seçeneği olan dock-barlar kullanılabilir. Misal  AWN, Cairo-Dock, Docky.
بسم الله الرحمن الرحيم
|ACEMİLER İÇİN İLK DURAK|Çözüldü|Kod etiketi|

brsclkr

Tesekkur ederim, screenlets uygulamasini deneyecegim

empax

بسم الله الرحمن الرحيم
|ACEMİLER İÇİN İLK DURAK|Çözüldü|Kod etiketi|