[Çözüldü] Dosya Sistemi Hatası

Başlatan unega, 12 Mart 2014 - 16:32:16

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

unega

Açılışta Errors wew found while checking the disk drive for /. hatasını alıyorum. Skipe basınca bilgisayar yeniden başlatılıp açılıyor ama 2-3 dakika sonra her şey bozulmaya başlıyor, dosyaların üzerine kilit işareti geliyor programlar çalışmıyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim.

meda

"BEDAVA Bedava yaşıyoruz, bedava;Hava bedava, bulut bedava;
Dere tepe bedava;Yağmur çamur bedava;Otomobillerin dışı,Sinemaların kapısı,Camekanlar bedava; Peynir ekmek değil ama Acı su bedava;Kelle fiyatına hürriyet, Esirlik bedava; Bedava yaşıyoruz, bedava. Orhan VELİ"

unega

bu sorunu hallettiğimi varsayalım. flash bellek ile ilgilide bir sorunum var. flashı takıp kuruluma hazırlamak istedim startup disk creatoru kullandım bunun için diski biçimlendirmek için program üzerindeki "erase disk" butonuna tıklayınca flashta bozuldu sanırım flashın dosya sistemi raw olmuş. bunu nasıl düzeltebilirim?

meda

Gparted veya Disk Aracı programlarını kullanarak biçimlendirebilirsin.
"BEDAVA Bedava yaşıyoruz, bedava;Hava bedava, bulut bedava;
Dere tepe bedava;Yağmur çamur bedava;Otomobillerin dışı,Sinemaların kapısı,Camekanlar bedava; Peynir ekmek değil ama Acı su bedava;Kelle fiyatına hürriyet, Esirlik bedava; Bedava yaşıyoruz, bedava. Orhan VELİ"

unega