[Çözüldü] Repostory Path Eklemek

Başlatan Mkturk, 16 Şubat 2014 - 18:47:13

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Mkturk

Kullanacağım programın tarifinde
https://github.com/EttusResearch/UHD-Mirror/tags
böyle bir adres verildikten sonra o adrese girip alt dizindeki bir programı bazı komutlarla  yüklemem gerekiyor. Şöyle :
cd <uhd-repo-path>/
    cd host
    mkdir build
    cd build
    cmake ../
    make
    make test
    sudo make install
    sudo ldconfig
Bu işlemi nasıl yapabilirim , bu adrese nasıl path verebilirim .

UykusuzBizon

Şöyle yapacağınızı düşünüyorum; Oradaki sürümlerden size uygun olanı (muhtemelen son sürüm) indirip arşivden çıkaracaksınız. Daha sonra arşivden çıkardığınız dosyanın bulunduğu dizine girip yani; cd <arşivden_çıkan_dosya_yolu>/ ve diğer komutları yürüteceksiniz.
Beni doyurmuyor ne para ne sistemin masalı.

Mkturk

@   UykusuzBizon, Teşekkür ederim ancak o dediğiniz yöntemi denedim maalesef olmuyor , sanırım adresde yükleme için ayrı dosya/ betik var bu dosya ile verilmiyor ancak path ile ...

heartsmagic

@Mkturk, takip ettiğin anlatımı buraya geç ki yorumlayabilelim.
Hayattan çıkarı olmayanların, ölümden de çıkarı olmayacaktır.
Hayatlarıyla yanlış olanların ölümleriyle doğru olmalarına imkân var mıdır?

Böylece yalan, dünyanın düzenine dönüştürülüyor.

Mkturk

Afedersiniz yanılmışım . Ancak beni yanıltan durum şöyle : Ben bu programı oraya yükleyenin kendi web sayfasından aynısını indirmiştim 003.005.002 olanı bunda yukarıda bahsedilen dosyalar yok mesela host yok , fakat bu da ubuntu yazılım merkezi ile kurulmuştu , en sonunda ana programda bazı hatalar olunca , ben de bu şekilde eklemek istedim . Aynı dosya orda farklı burda farklı olabileceğini düşünemedim , siz yazdıktan sonra kontrol ettim öyleymiş. Teşekkür ederim.