Blackberry Masaüstü Yöneticisi ?

Başlatan pars bilisim, 05 Şubat 2014 - 12:43:13

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

pars bilisim

Blackberry telefon kullanıyorum.Lİnux dağıtımlarda muadili LinBerry imiş ama proje sanırım durdurulmuş..Cihazı makinaya bağlayacak herhangi yönetici varmı?

heartsmagic

Bağlamaktan amaç ne? Ne yönetilecek yani?
http://supportforums.blackberry.com/t5/General-BlackBerry-10-Smartphone/Mount-Sync-in-Linux/td-p/2221183

"USB mass storage" olarak kartın göründüğünden bahsediliyor. Ayrıca Samba üzerinden de erişilebiliyormuş telefona. Fakat rehber vs. gibi şeyler için umut yok gibi.
Hayattan çıkarı olmayanların, ölümden de çıkarı olmayacaktır.
Hayatlarıyla yanlış olanların ölümleriyle doğru olmalarına imkân var mıdır?

Böylece yalan, dünyanın düzenine dönüştürülüyor.

pars bilisim

Kusura bakmayın çok geç gördüm."CURVE" modeli.BAğlamaktan amaç ne derken? ilginç soru olmuş telefon kullanıcılarının birçoğu çeşitli "Manager" programları vasıtasıyla iletişime geçerek yedek alma mesaj atma uygulama kurma vs gibi işlemler yapar.Evet hafıza kartını linux görüyor

heartsmagic

Alıntı yapılan: pars bilisim - 13 Şubat 2014 - 17:51:03
BAğlamaktan amaç ne derken? ilginç soru olmuş telefon kullanıcılarının birçoğu çeşitli "Manager" programları vasıtasıyla iletişime geçerek yedek alma mesaj atma uygulama kurma vs gibi işlemler yapar.

Neden ilginç olsun? Örneğin ben telefonumu yedek almak, rehberi yönetmek, sms göndermek için bağlamam. Sadece dosya gönderip almak için bağlarım. Başkalarının ne maksatla bağlayacaklarını veya bağlamak istediklerini de bilemem.

Dikkat edersen bir önceki iletimde de senin bağlama maksadını sorma amacım anlaşılıyor açık bir şekilde. Önerdiğim yöntem rehber vs. gibi konular için çözüm sunmuyor. Bağlama amacın dosya alışverişi ise telefon haliyle bağlanıyor olmalı diye düşündüm, çünkü söylenenler o yöndeydi.

pars bilisim

anladım..peki lineberry yükleme şansımız var mı?

guopx

@pars bilisim
Olivia 13.10 tabanlı ancak linberry dadolarda 12.04'e kadar var.
https://launchpad.net/~upubuntu-com/+archive/mobile/+packages Burdan paketi indirip kurmayı deneyebilirsiniz. Ama bilemiyorum bağımlılık sorunu çıkar mı.
Sevdiklerine sevdiğini söyle çok geç olmadan.

pars bilisim

Biryerden buldum ancak düzgün çalışmıyor.Telefonu tanıyor ama program. Bu .deb dosyasınıda yükledim sudo apt-get purge komutlaırnı kullanmama rağmen kaldırılamadı

heartsmagic

sudo apt-get purge komutu tek başına bir işlem yapmaz, paket ismini doğru yazdın mı sonuna?

pars bilisim

tamam synaptic'ten kaldırdım.Muadili bulamadım ne yazıkki...

heartsmagic

Verdiğim bağlantıda da onu söylüyorlar işte, tünelin sonunda ışık yok gibi.

pars bilisim

Yazık oldu...Neyse yapacak bişi yok