Eclipse Türkçe

Başlatan ByLoLo123, 06 Aralık 2013 - 21:06:46

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ByLoLo123

Arkadaşlar Eclipse yükledim fakat yine Eclipse sitesinden indirdiğim dil paketini nasıl kuracağımı bilmiyorum . Zip uzantılı bir dosya indi fakat kuramıyorum . Ayrıca c/c++ paketinide indirdim fakat onu nasıl kuracağımıda bilmiyorum . Yardımlarınızı bekliyorum .

ekremsenturk

Yazılım merkezinden neden kurmuyorsun ? Seçiyorsun, kuruluyor.

ByLoLo123

Öyle yaptım zaten fakat ingilizce olarak geldi .

matrax_41

Eclipse'in Türkçe çevirisi olduğundan emin misin peki.

ByLoLo123

http://archive.eclipse.org/eclipse/downloads/drops/L-3.2_Language_Packs-200607121700/
Buradan indirmiştim . Ayrıca windowsta Eclipse kurmuş ve Türkçe kullanmıştım .

heartsmagic

Yazılım merkezinden kurduğunda paketleri getirmiyor mu acaba? Sistemin Türkçe mi?
Hayattan çıkarı olmayanların, ölümden de çıkarı olmayacaktır.
Hayatlarıyla yanlış olanların ölümleriyle doğru olmalarına imkân var mıdır?

Böylece yalan, dünyanın düzenine dönüştürülüyor.

ByLoLo123

Sistemim türkçe , yazılım merkezinden kurduğumda ingilizce geliyor , ilginç olansa tüm ayarlar menüsüne baktım fakat Eclipse'de dil değiştirme seçeneğini bulamadım .

heartsmagic

Eclipse'i denediğim zamanlarda Türkçe miydi değil miydi inan hatırlamıyorum. Eğer Eclipse kullanan bir arkadaş yorum yapmazsa bir ara belki tekrar bakabilirim.
Hayattan çıkarı olmayanların, ölümden de çıkarı olmayacaktır.
Hayatlarıyla yanlış olanların ölümleriyle doğru olmalarına imkân var mıdır?

Böylece yalan, dünyanın düzenine dönüştürülüyor.

ekremsenturk

Ubuntu yeni kurulduğunda Türkçe dil desteği eksik kurulur ve güncellemeler ile veya "Language pack Tr tr" gibi Yazılım merkezi'nden arayarak, işaretlenmemiş olan Türkçe dil paketini kurmak gerekiyor. Ayrıyetten, dil seçeneklerinde (ayarlarda) Türkçe en üstte veya diğer dil seçeneği kaldırılmış olmalı ve ayarlar aktifleşirken, tüm dosya isimleri ve menüleride Türkçeleştirilsinmi ? veya yeniden isimlendirilsinmi gibi bir seçenek çıkıyor ve onaylanması gerekiyor.