Donma Problemi:(

Başlatan okan ceviz, 20 Kasım 2013 - 11:05:30

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

okan ceviz

Bilgisayara ubuntu 13.10 u yükledim bilgisayar donmaya başladı ne yapmam gerekir:((

ekremsenturk

Sistem'ini kurulumdan sonra güncelledinmi ? ve donanımın hakkındada bilgi ekleyebilirsen iyi olur.

okan ceviz

aslında bu sistemde daha yeniyim internette takılırken bir anda herşey donuyor ve ya film izlerken bişeyini mi eksik yaptım diyorum kurarken o yüzden bi kere daha yükledim ama hala aynı sıkıntı devam ediyor baştan başlatmadan kendine gelmiyor

unpredict

Ekran kartı sürücüsünü yükledinizmi aceba?

ofazli

bendede donmalar yapmaya başladı ekran kartın kaynaklandığını sanmıyorum. 12.05 e geçiş yaptım şimdilik bir sorun çıkmadı şükür. Güncellemeleri tam yapsan bile sıkıntı çıkıyor galiba bir bug var

unpredict

Donma yapıyor diye bug olucak anlamına gelmez.Donma sorunlarına karşı forumda bir sürü bilgi var biraz araştırıp sorunun neyden kaynaklandığını bulabilirsiniz.

heartsmagic

Alıntı yapılan: okan ceviz - 21 Kasım 2013 - 16:04:54
aslında bu sistemde daha yeniyim internette takılırken bir anda * her şey donuyor ve ya film izlerken bişeyini mi eksik yaptım diyorum kurarken o yüzden bi kere daha yükledim ama hala aynı sıkıntı devam ediyor baştan başlatmadan kendine gelmiyor

Filmi de mi internetten izliyorsun? Flash mı kullanıyor izlediğin yerler?
Hayattan çıkarı olmayanların, ölümden de çıkarı olmayacaktır.
Hayatlarıyla yanlış olanların ölümleriyle doğru olmalarına imkân var mıdır?

Böylece yalan, dünyanın düzenine dönüştürülüyor.

unpredict

filmleri bilgisayardan izliyorsan video oynatıcında problem olabilir vlc kurup denermisin.vlc yüklü olduğu halde problem çıkartıyorsa kodeklerde problem olabilir.İnternetten izlerken sıkıntı yaratıyorsa tarayıcı firefox bendede kasma yaratıyor chromium la deneyin

okan ceviz

sıkıntı her ikisinde de yapıyor yeni olduğum için pek fazla bişeyde bilmiyorum sizce ne yapmam gerekir

unpredict

İlk olarak ekran sürücüsünün doğru yüklenip yüklenmediğini kontrol edin.Kodekleri, vlc, chromium ve flash player'ı yükleyin.Forumda bunlar hakkında bilgiler bulabilirsiniz.
Bunları uyguladıktan sonra yine sorun çıkarırsa tekrar yazarsınız yardımcı olmaya çalışırız

if

@okan ceviz, lspci çıktısını buraya geçer misiniz?