Opera Turbo Mod Aktifken Bağlanmıyor

Başlatan kingpin, 18 Kasım 2013 - 19:44:21

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

kingpin

Merhabalar
Ubuntu 12.04 kullanıyorum. Opera'nın Ubuntu versiyonu yüklü bilgisayarda ve 32 bit. Önceleri hiçbir sorun yoktu sürekli kullanıyordum ama son 1 haftadır turbo mod aktifken hiçbir siteye giremiyorum. Turbo modu devre dışı bırakınca normal bir şekilde sitelere girebiliyorum. Kotalı Vodafone modem kullandığım için turbo modu aktifleştirmem gerekiyor. Opera'yı kaldırıp baştan kurdum ama değişen bişey olmadı.
Sorun neden kaynaklanıyor, nasıl düzelir yardımlarınızı bekliyorum.
yoksulluk korkusuyla ömrü servet peşinde harcayanda gördüm fakirliğin özünü...

heartsmagic

Bilmiyorum çözüm için bilgi verir mi bize ancak Opera'yı uçbirimden çalıştırıp Turbo Mod'a almayı dene ve internette gezinmeye çalış. Çıktıları buraya geçersin.
Hayattan çıkarı olmayanların, ölümden de çıkarı olmayacaktır.
Hayatlarıyla yanlış olanların ölümleriyle doğru olmalarına imkân var mıdır?

Böylece yalan, dünyanın düzenine dönüştürülüyor.

kingpin

Alıntı yapılan: heartsmagic - 19 Kasım 2013 - 10:50:49
Bilmiyorum çözüm için bilgi verir mi bize ancak Opera'yı uçbirimden çalıştırıp Turbo Mod'a almayı dene ve internette gezinmeye çalış. Çıktıları buraya geçersin.

Cevap için teşekkür ederim. Galiba kullandığım Vodafone modemden dolayı oluyormuş. Aynı sorunu Avea Jet modem kullananlarda yaşıyormuş.
Veri tasarruf modu olan farklı tarayıcı önerileriniz var mı?

Opera'yı uçbirimden çalıştırdım yine aynı. Kapatınca uçbirime bunlar eklendi. Bahsettiğiniz çıktılar sanırım bunlar.

(opera:3056): Gtk-WARNING **: Tema aygıtı module_path "pixmap" içinde bulunamadı,

** (opera:3056): CRITICAL **: os_bar_hide: assertion `OS_IS_BAR (bar)' failed

(opera:3056): Gtk-CRITICAL **: IA__gtk_widget_hide: assertion `GTK_IS_WIDGET (widget)' failed

** (opera:3056): CRITICAL **: os_bar_set_parent: assertion `OS_IS_BAR (bar)' failed

** (opera:3056): CRITICAL **: os_bar_hide: assertion `OS_IS_BAR (bar)' failed

(opera:3056): Gtk-CRITICAL **: IA__gtk_widget_hide: assertion `GTK_IS_WIDGET (widget)' failed

** (opera:3056): CRITICAL **: os_bar_set_parent: assertion `OS_IS_BAR (bar)' failed

Felâsife

Opera nın test edebileceğiniz bir yönüde var.
Uç birimden bu kodu çalıştırın ve denemeleriniz yapın, bu ilk kurduğunuz hali ile Opera yı test eder.
opera -pd /tmp/opera_test_profile &

Linux kullanmadığım için pek bilemeyeceğim ama sanırım GTK paketleriyle ilgili bir sorunuz var, nette arama yaparak çözüm arayabilirsiniz..

Aslında Opera'nın X11MOD denilen sadece X ten çalışan hoş bir özelliğide var, görünüme çok takıntılı değilseniz tavsiye edebilirim.

Bkz.. Opera'da X11 Mod | Linux
Maceraya hazır mısın!  Bir BSD almaz mısın?

kingpin

İlginize teşekkür ederim. Dediklerinizi denedim ama değişen bir şey olmadı maalesef. Sanırım dediğim gibi sorun servis sağlayıcıda.