ubuntu 12.10 yeni sürüm güncelleme sorunu

Başlatan okan ceviz, 18 Kasım 2013 - 18:01:17

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

okan ceviz

Arkadaşlar aranıza yeni katıldım ubuntunun son sürümünü yükleyemedim bende 12.10 u yükledim burdan yükseltmeyi denedim başarısız oldum konuyla ilgili yardımınızı bekliyorum....

okan ceviz

Arkadaşlar aranıza yeni katıldım ubuntunun son sürümünü yükleyemedim bende 12.10 u yükledim burdan yükseltmeyi denedim başarısız oldum konuyla ilgili yardımınızı bekliyorum....

heartsmagic

@okan_ceviz, hoş geldin. İki farklı yere başlık açmana gerek yok, bu en fazla senin kafanı karıştırır. Lütfen diğer taraftan devam edelim.
Hayattan çıkarı olmayanların, ölümden de çıkarı olmayacaktır.
Hayatlarıyla yanlış olanların ölümleriyle doğru olmalarına imkân var mıdır?

Böylece yalan, dünyanın düzenine dönüştürülüyor.

heartsmagic

@okan_ceviz, öncelikle son sürümü neden yükleyemedin? Sanki onu irdelesek daha güzel olur. Diğer türlü 12.10'u yükseltirsen 13.04 olur, yine son sürüme geçmiş olmayacaksın. 
Ancak yine de yükseltmeyi konuşmak istiyorsan bize ne hata aldığını, ne sorun yaşadığını aktarman lazım.

okan ceviz

son sürümü yükleme sırasında hangi diske yazılacagı kısmında sürekli hata aldım internetten araştırdım herşeyi denedim yükleme sırasında pc sürekli kapandı  bu yüzden yükleyemedim:(

heartsmagic

Hangi diske yazılacak derken kurulacak bölümü mü kastediyorsun?
Ayrıca söylediğim gibi, sana yardımcı olmamız için hataların ne olduğunu söylemen lazım.

okan ceviz

aynen öyel yazılacak disk bölümünde orayı aşamadım aştıysamdan geri dönmek zorunda kaldım hata da tam ne yazdığını hatırlayamıyotum:(

Mesaj tekrarı yüzünden mesajınız birleştirildi. Bu mesajın gönderim tarihi : 19 Kasım 2013 - 15:38:35

tamamdır sorun halloldu:)

heartsmagic

Sorun nasıl halloldu onu da yazarsan başka kullanıcılar için de bilgi birikimi olmuş olur.
Ayrıca bunu yazdıktan sonra konuyu da etiketlersin: cozuldukonusu