Anket İstek ve Önerileriniz

Başlatan heartsmagic, 06 Haziran 2008 - 00:12:54

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

microanaliz

İnsanlara bir fikir verir diye düşündüm.Boş yere zaman kaybetmesinler ve başka araştırmalara kaynak olur inşallah.

Mesaj tekrarı yüzünden mesajınız birleştirildi. Bu mesajın gönderim tarihi : 23 Mart 2011 - 01:26:07

İnsanların alışkanlıklarını tesbit edip nedenleri üzerine düşünmek istiyorum neden biri diğerinden fazla tercih ediliyor.Bir program yazan için çok önemli bu
MicroAnaliz

bytan

Umut en büyük kötülüktür; işkenceyi uzatır. - F.N.

Bir şey ne ise odur, bu kadar. Öyleyse, iki şey arasında bağdaşıklık varsa, bu aralarında iletişim kuruyorlar demek değildir.
"... kavrayışını bilgi ile derinleştir ..."
PF @ ST

heartsmagic

Başlıklardan devam etmek aslında daha esneklik sağlayabilir bizlere. Zira buradan çıkacak bir dil anketi sonucu cidden genele vurulamayabilir.
Hayattan çıkarı olmayanların, ölümden de çıkarı olmayacaktır.
Hayatlarıyla yanlış olanların ölümleriyle doğru olmalarına imkân var mıdır?

Böylece yalan, dünyanın düzenine dönüştürülüyor.

grayloop

Şu anda yapılmış bütün anket konuları bana uymasa da anketlerin benim için çok faydalı olduğunu söyleyebilirim. Hem program çeşitliliğini tanımak açısından hem de program yorumlarını okumak açısından. Linux ve Ubuntu ile ilgili neredeyse bütün anketleri okudum ve özellikle yeni kullanıcılar için ama ayrıca deneyimli kullanıcılar için de çok yararlı olduğunu düşünüyorum. Konuyla her türlü anketi bekliyorum. :)
hüzün ki en çok yakışandır bize
belki de en çok anladığımız
                                 H. Yavuz

microanaliz

e-kitap mı yoksa normal kitap mı daha faydalı kullanışlı.Kitap okuyanlar için bir fikir olur.
MicroAnaliz

GAREZ

Alıntı yapılan: Tuxie - 30 Nisan 2010 - 17:07:58
sayın moderatör  linux ile ilgili türkçe basılı ve süreli bir dergi çıkarsa ve bir ücret karşılığı satılırsa ve geliri yine bu amaçla kullanılırsa bu dergiden alırmıydınız gibi bir anket acaba açarmısınız basılı bir dergiye kullanıcıların nasıl yaklaştıklarını merak ediyorum?
aylık maliyeti heralde 5000TL ve katları olur... matbaacılara danışmak gerekir... Linuxnet diye dergi vardı PCNet ile veriliyordu... o bile sonlandı... tutması ihtimalini bile düşünmezler...

decent

Unity hakkında çeşitli konularda görüşlerimizi cümle aralarında belirttik, ubuntu-tr ailesinin ne düşündüğünü bir de anket olarak görelim mi ?

Unity masaüstü ortamını beğendiniz mi, sizce tutacak mı?

- Bence çok güzel, değişim iyidir..
- Güzel fakat yine de önceki daha kullanışlı idi.
- Ben güzel bulmadım, eski ile devam edeceğim veya başka bir ortam kullanacağım.
- Diğer (Lütfen belirtiniz.)

heartsmagic

@decent, bu anketi kararlı sürüm çıktıktan bir süre sonra açsak daha uygun olur bence. Bir süre önce açmış olduğumuz bir anket mevcut:
http://forum.ubuntu-tr.net/index.php/topic,23512.0.html

Haliyle Unity'yi kararlı bir şekilde görmeden önce yeni bir anket açmayalım istiyorum.

furkankalkan

http://forum.ubuntu-tr.net/index.php?topic=16187.0 bu anketin devamını yapmak istiyorum :
Bu proje hayata geçmiş olsaydı okullarda hangi Linux sürümünün kullanılmasından yana olurdunuz :

- Ubuntu
- Edubuntu
- Xubuntu
- Pardus
- Bodhi Linux
- Diğer

Anket yoruma açıktır...

Lover
twitter.com/furkan_kalkan1

sem

Aynı anket altında aslında istek olarak da devam edebilir gibi...
".NET çemberinden geçen lirisist etkisi bir 'Volcano', bir yüzüm Java bir yüzüm Badalamenti Don Tano"
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
"Her yer ölüm yine, burası dünya
Derken ölüm bile bu nasıl dünya?
Benden ölüm dile, batıyor gün yine
Burası dünya?

furkankalkan

Alıntı yapılan: sem0900 - 14 Nisan 2011 - 16:32:23
Aynı anket altında aslında istek olarak da devam edebilir gibi...
olabilir :D
Lover
twitter.com/furkan_kalkan1

microanaliz

Kafama takıldı bu uygulama geliştiricilerin neden simgeleri yeşil yaprak değilde çay demliği anlamadım.
MicroAnaliz

ubuntuki lilith

Alıntı yapılan: microanaliz - 14 Nisan 2011 - 17:19:44
Kafama takıldı bu uygulama geliştiricilerin neden simgeleri yeşil yaprak değilde çay demliği anlamadım.
Soru için uygun konu başlığı değil ama şöyle söyleyeyim. Görüldüğü gibi tek uygulama geliştiricilerin değil, tüm tayfaların çay yaprakları yerine demlikleri var.
Aşağıdaki başlıkta süreç anlatılıyor:
http://forum.ubuntu-tr.net/index.php?topic=10075.0

microanaliz

Görevli olanların çay demlikleri veya daha başka simgeleri bizim gibi görevsiz üyelerin çay bardakları ve çay yaprakları var ilginç(rütbe gibi benim rütbem on başı o zaman)
MicroAnaliz

sem

Tabii istediğiniz tayfaya katılarak istediğiniz demlikten edinebilirsiniz...
".NET çemberinden geçen lirisist etkisi bir 'Volcano', bir yüzüm Java bir yüzüm Badalamenti Don Tano"
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
"Her yer ölüm yine, burası dünya
Derken ölüm bile bu nasıl dünya?
Benden ölüm dile, batıyor gün yine
Burası dünya?

microanaliz

Teşekkürler açıklamalarınız için bilgilenmiş olduk.(işlerin nasıl yürüdüğünü bilmediğimden soruyorum yoksa başka bir amacım yok)Saygılar...
MicroAnaliz

microanaliz

Ubuntu ya güveniyormusunuz daha doğrusu banka işleriniz hangi işletim sisteminden yapıyorsunuz ...Tüketiciler kullandıkları işletim sistemine güveniyorlarmı diye bir anket açalım sonuçları şimdiden merak ettim...
MicroAnaliz

heartsmagic

microanaliz

Ederim çünkü eğitimci olarak çocuklar beni hep şaşırtmıştır burada da farklı sonuçlar çıkabilir belkide insanların hiç soramadıkları sorulara da gizli kalmış saklanmış belkide tam tatmin olmamış kullanıcılar vardır beynimizde soru olan yerlere cevap olabilir...
MicroAnaliz

heartsmagic

@microanaliz, soruyu çıkan sonucun gayet tahmin edilebilir oluşu nedeniyle sordum. Sonuç zaten belli. Ubuntu'ya güvenmesek kullanır mıydık? Ubuntu varken, Ubuntu forumunda insanlar bankacılık işlemleri için Windows kullanır mı?

badhero

Alıntı yapılan: microanaliz - 23 Nisan 2011 - 00:22:43
Ubuntu ya güveniyormusunuz daha doğrusu banka işleriniz hangi işletim sisteminden yapıyorsunuz ...Tüketiciler kullandıkları işletim sistemine güveniyorlarmı diye bir anket açalım sonuçları şimdiden merak ettim...

Yeri değil hatta yerli de değil ama şunu söylemeden geçemem ki sırf bankacılık işlemleri ve internet üzerinden alışveriş için Linux dağıtımı kullanan insanlar var ;)

GAREZ

ubuntu için en iyi tanıtım nasıl olur?
Gazete, dergi
TV
Radyo
internet

acer

11.04 Kurulumundan sonra 10.10 a tekrar dönüş yaptınız mı?
A-) Hayır
B-) Evet
C-) Başka bir dağıtıma geçtim.

Acaba böyle bir anket yapmamız mümkün mü?

microanaliz

Evet tekrar geri yükledim şimdilik çok rahatım...
MicroAnaliz

heartsmagic

Alıntı yapılan: acer - 30 Nisan 2011 - 17:12:52
11.04 Kurulumundan sonra 10.10 a tekrar dönüş yaptınız mı?
A-) Hayır
B-) Evet
C-) Başka bir dağıtıma geçtim.

Acaba böyle bir anket yapmamız mümkün mü?

Anketi bir on gün sonra hatırlatman mümkün mü? Biraz daha vakit tanıyalım kendimize.