Anket İstek ve Önerileriniz

Başlatan heartsmagic, 06 Haziran 2008 - 00:12:54

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ironic

Alıntı yapılan: bethiro - 04 Mart 2010 - 22:03:40
Anket istekleri yapılır ve bunu gören yetkili anketi açar. Sonuçta bir anketin açılması için konsey toplanmıyor. Ben cevabımı yazdıktan sonra mesajım anında okunmasına rağmen ilgilenilmedi. Fikrimi söyledim ama hiç bir cevap alamadım. Değerlendirilecekse bile @DevilTux 'dan bir yanıt beklerdim "değerlendirilecek" diye.

Her anket açılır diye bir kaidemiz/kuralımız yok. Geçmişteki iletilerde yayımlanmayan istekler de var.  Konsey toplanma diye bir saçmalığımız da yok , ve hiç olmadı. Anketlerle ilgili   hem kalitesini arttırmak hem de genel bir değerlendirmesini yapmak adına görüşler alınır. Yönetimde tartışılan konu yoğunluğu bir hayli yüksek olduğu için her yere yetişemiyoruz.  @DevilTUX ya da bir başka arkadaşımız fark etmez. Kararları çoğunlukla ortak bir irade ile almaya özen gösteriyoruz.

badhero

Burada görüşümü belirttim; ikna edip etmediğim hakkında bir fikrim olmadı ne yazık ki. Daha öncesinde cevap gelmişti ama o mesajıma cevap gelmedi, değerlendirilmeye alınıp alınmadığı hakkında da bilgim olmadı. Havada kalmış gibi oldu yani.

BayboraKaan

Alıntı yapılan: bethiro - 04 Mart 2010 - 22:22:04
Burada görüşümü belirttim; ikna edip etmediğim hakkında bir fikrim olmadı ne yazık ki. Daha öncesinde cevap gelmişti ama o mesajıma cevap gelmedi, değerlendirilmeye alınıp alınmadığı hakkında da bilgim olmadı. Havada kalmış gibi oldu yani.
Şu aralar çok yoğunuz @Bethiro ama inan havada kalmadı. Kimsenin isteği havada kalmadı ;)

badhero

Ben cevabı attıktan hemen sonra gördünüz ama ilgilenmediniz. Çok yoğun olduğunuz buradan belli. Geç de olsa ilgilendiğiniz için teşekkürler.

bytan

@bethiro,

Bir önceki sayfada gerekli açıklama yapılmış. Burada anket isteğinizi gördükten sonra yönetim bölümüne bu isteğinizle ilgili ileti geçilmiş. Sonucu da burada bildirilir.
Umut en büyük kötülüktür; işkenceyi uzatır. - F.N.

Bir şey ne ise odur, bu kadar. Öyleyse, iki şey arasında bağdaşıklık varsa, bu aralarında iletişim kuruyorlar demek değildir.
"... kavrayışını bilgi ile derinleştir ..."
PF @ ST

Sherlock Holmes

Sizce Ubuntu'nun gelecek sürümlerinde Compiz'den yoksun bırakılır ise sistem daha stabil olurmu.?

-Evet
-Hayır
-Gnome-Shell öntanımlı olarak gelsin artık
-Kullanıcı sayısı düşer
-Kullanıcı sayısı artar
-Her daim Ubuntu kullanmaya devam edeceğim

heartsmagic

@ğnome, anketi değerlendirmeye almak için konuşalım fakat anket sorusu ile şıklar pek alakalı gibi gelmedi bana :) En azından bir iki tanesi.
Hayattan çıkarı olmayanların, ölümden de çıkarı olmayacaktır.
Hayatlarıyla yanlış olanların ölümleriyle doğru olmalarına imkân var mıdır?

Böylece yalan, dünyanın düzenine dönüştürülüyor.

Sherlock Holmes

Sizce Ubuntu'nun gelecek sürümlerinde Compiz'ten yoksun bırakılır ise ne gibi bir etki oluşturur.?
Bu şekilde şıklar ile daha uyumlu olur'mu.?  :)

Bu durumda evet , hayırı çıkarmamız gerekecek......

sema

Alıntı yapılan: ğnome - 20 Mart 2010 - 02:41:38
Sizce Ubuntu'nun gelecek sürümlerinde Compiz'ten yoksun bırakılır ise ne gibi bir etki oluşturur.?
Bu şekilde şıklar ile daha uyumlu olur'mu.?  :)
Bu sefer de Evet, Hayır'la ne alaka olmaz mı :)
susema

Sherlock Holmes

Aslında son anda belitrmiştim fakat en doğrusu önerimi tekrar düzenlemek olacak.  ;)

-Sistem daha stabil olur
-Gnome-Shell öntanımlı olarak gelsin artık
-Kullanıcı sayısı düşer
-Kullanıcı sayısı artar
-Her daim Ubuntu kullanmaya devam edeceğim

sema

Evet bu sefer olmuş :)
susema

gimpprofessional

Bu anketi beğendim. Açılsada güzel olur görüşündeyim.
Gimp Uzmanı artık Full Circle Magazine 'de yazıyor. Son sayısını incelediniz mi? http://fullcirclemagazine.org/

Gimp Uzmanı blog
http://gimpuzmani.wordpress.com/

Şimdiye kadar yayınlanmış tüm makaleler.
http://www.facebook.com/pages/Gimp-Uzmani/325906387399?ref=mf

heartsmagic

Arkadaşlar anket yine muğlak. Bir ve ikinci şıklar yine soruyla tam anlamıyla uyşmuyor. Zira sistemin kararlılığı Compiz'e bağlı değil. Kaldı ki Compiz sistemi ne kadar kararsız kılıyor? Mesela bende kararsızlaştırmıyor. Haliyle genel bir durum olmadığı için şık soru ile bağdaşmıyor. İkinci şık yine biraz garip. Compiz çıkarsa ne olur? Gnome Shell gelsin :)

Sherlock Holmes

Buradaki yazılanları okuduktan sonra böyle bir anket fikrine kapılmıştım.
Madem'ki soru şıklar ile uyuşmuyor, dikkate almayın.
Sorun değil.  :)

heartsmagic

Hani şöyle bir şey olsa?

Compiz kalkarsa Linux dağıtımlarının cazibesi gider mi? Daha az kullanıcı çeker mi?

Sherlock Holmes

Söz konusu değişiklik sadece Gnome masaüstü için geçerli.
Gnome-Shell(beta) Compiz'den bağımsız çalışıyor malum.

Ümid ederim'ki yap bozun son parçasını eklemişimdir.  :)

-Farkı kalmaz/Compiz'ten daha iyisini hayal edemiyorum
-Kullanıcı sayısı düşer (Daha az kullanıcı çeker mi?)
-Kullanıcı sayısı artar
-Ne olursa olsun her daim Ubuntu'yu kullanmaya devam ederim

heartsmagic

Alıntı yapılan: ğnome - 21 Mart 2010 - 05:35:02
Söz konusu değişiklik sadece Gnome masaüstü için geçerli.
Gnome-Shell(beta) Compiz'den bağımsız çalışıyor malum.

Ümid ederim'ki yap bozun son parçasını eklemişimdir.  :)

-Farkı kalmaz/Compiz'ten daha iyisini hayal edemiyorum
-Kullanıcı sayısı düşer (Daha az kullanıcı çeker mi?)
-Kullanıcı sayısı artar
-Ne olursa olsun her daim Ubuntu'yu kullanmaya devam ederim

http://forum.ubuntu-tr.net/index.php/topic,17489.0.html

Sherlock Holmes

XRumer

En sevdiğiniz Yıldız Savaşları Karakteri? :D

Hep PC'lerden yazılımlardan konuşacak değiliz ya. Ayrıca hangi karakter birinci gelirse onunla ilgili tema veya Blender'dan duvar kağıdı falan hazırlarız.

Seçenekleri veriyorum:

Anakin Skywalker (Karanlık tarafa geçmeden önce)

Darth Vader

Darth Sidious (Palpatine ya da İmparator)

Yoda

Mace Windu

Chewbacca

Padme Amidala

Luke Skywalker

Leia Skywalker

Han Solo

Obi-Wan Kenobi

Quin Gon Jin

Darth Maul

Kont Dooku

R2-D2

C3PO

Ashoka

Jabba The Hutt

Lando Calrissian

Bail Organa

General Graveous

Diğer

badhero

Benim Linux dağıtımları ile ilgili anketimi açmadılar, filmler ile ilgili anket açacaklarını hiç sanmıyorum.

ironic

@XRumer, belli sınırlar içinde kalırsak güzel olur. Bu tür isteklerle anketleri açma amacımızın bir anlamı kalmıyor.  :)

Tuxie

merhaba acaba mono projesi hakkında üyelerimizin ne düşündüğünü araştıran bir anket açarmısınız teşekkürler

bytan

Şıkları da belirtirsen, en azından isteği değerlendirmeye alabiliriz.
Umut en büyük kötülüktür; işkenceyi uzatır. - F.N.

Bir şey ne ise odur, bu kadar. Öyleyse, iki şey arasında bağdaşıklık varsa, bu aralarında iletişim kuruyorlar demek değildir.
"... kavrayışını bilgi ile derinleştir ..."
PF @ ST

Tuxie

yani mono projesi konusunda linux dünyasında bir görüş ayrılığı var  şıklar olarak mono projesi gereklimiydi yada linux için ve özgür yazılım yaygınlaşması için katkı sağlarmı yoksa ms in çıkarınamı? ;D

heartsmagic

@Tuxie, anketlerde kullandığımız biçimde bir öneri sunarsan değerlendirmesi daha kolay olur.