[Çözüldü] Virtual box sanal makineyi başlattığımda hata alıyorum

Başlatan skyprotector, 13 Ekim 2013 - 13:27:11

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

skyprotector

Arkadaşlar normal ayarları yaptıktan sonra, isoyu seçiyorum ve tamam diyip kapatıyorum ayarları. Ondan sonra başlat dediğimde bu hatayı alıyorum

[eklenti yönetici tarafından silindi]

empax

Şöyle bir çözüm önerisinde bulunulmuş, hazırladığınız sistemin ayarlarından System>Acceleration bölümündeki VT-X/AMD-V seçeneğini etkinse devre dışı bırakıp veya tam tersi şeklinde değiştirip denemeniz.
بسم الله الرحمن الرحيم
|ACEMİLER İÇİN İLK DURAK|Çözüldü|Kod etiketi|

skyprotector

Alıntı yapılan: empax - 13 Ekim 2013 - 16:04:20
Şöyle bir çözüm önerisinde bulunulmuş, hazırladığınız sistemin ayarlarından System>Acceleration bölümündeki VT-X/AMD-V seçeneğini etkinse devre dışı bırakıp veya tam tersi şeklinde değiştirip denemeniz.

Hala aynı hatayı alıyorum.

empax

İki öneriden daha bahsedilmiş,

1- Bilgisayarın  Bios ayarlarından "Trusted Execution"(isimler farklılık gösterebilir) seçeneğini devre dışı bırakmak.

olmazsa,

2- Yine aynı şekilde Bios ayarlarından "hardware virtualization" seçeneğini etkinleştirmek.
بسم الله الرحمن الرحيم

skyprotector

Alıntı yapılan: empax - 14 Ekim 2013 - 14:35:52
İki öneriden daha bahsedilmiş,

1- Bilgisayarın  Bios ayarlarından "Trusted Execution"(isimler farklılık gösterebilir) seçeneğini devre dışı bırakmak.

olmazsa,

2- Yine aynı şekilde Bios ayarlarından "hardware virtualization" seçeneğini etkinleştirmek.

Düzeldi teşekkürler.

empax

Alıntı yapılan: skyprotectorAlıntı yapılan: empax - 14 Ekim 2013 - 14:35:52İki öneriden daha bahsedilmiş,

olmazsa,

Düzeldi teşekkürler.
Rica ederim, çözüldüğüne sevindim. Hangi yöntemle ya da tam olarak nasıl yaptınız?
بسم الله الرحمن الرحيم