[Çözüldü] 12.04 üzerinde yedeklediğim dosyaları 13.04'e açma sorunu

Başlatan exclipit, 29 Eylül 2013 - 04:16:26

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

exclipit

Eski kullandığım 12.04 LTS 32 bit işletim sisteminden sonra, şimdi 13.04 yükledim. DejaDup'tan dosyaları geri yüklerken, bir hata verdi.

Sanırım python kodlarının olduğu bir hataydı. Ne yapmalıyım? Tekrar deneyip buraya çıktı geçeyim mi isterseniz?
Çalışan iki el, dua eden binlerce elden daha çok iş yapar. – Gene Roddenberry

if

@exclipit, hata neydi? Uçbirimde çalıştırıp Deja-Dup'u çıktıları buraya geçin.

exclipit

Aslında hata yedekleri geri yüklerken, ortalarda çıktı. Bayağı bir dosya yüklendi, daha sonra da bir hata verdi. Hata kodu, geri yüklenen dosyaların sıralandığı kısımdaydı. Yani uçbirimden değil de, normal uygulamadan çalışıyordu. Tekrar denediğimde, yedeklemenin o kısmında hata olmadı.

Şimdi ben size hata kodlarını vereyim diye uygulamadan geri yüklemeyi tekrar açtım, bu kez de bir anda ekran gitti; görüntü karmakarışık oldu. Galiba görüntü sürücüsünden kaynaklanıyor. Sonra oturum kapandı ben tekrar girdim. Şu anki sürücü: 304-updates

Yüklendikten sonra ilk kurulu olan sürücü: "X.Org X serves -- Nouveau display driver...."

Sonra ben de sırasıyla nvidia-304 ve nvidia-304-updates kurmuştum. Şu anda 304-updates yüklü...

İlk kurulu olan sürücüde de bu olmuştu. Sürücüdendir diye diğerlerini denedim, geçmedi. Sizce 32bit sürümünü mü yüklesem?

Bu arada özür dilerim o an uyuduğum için cevap veremedim tekrardan.

umut@exclipit:~$ lspci | grep VGA
00:05.0 VGA compatible controller: NVIDIA Corporation C51 [GeForce 6150 LE] (rev a2)

if

@exclipit, yedek dosyalarını yükleme sorunu halloldu yani, öyle mi?

Ekran kartıyla ilgili sorun için yeni konu açın.

exclipit

Yine o kısmında hata vermedi ama başka kısmında hata verdi... Geri yüklemeler olurken, mouse donmaya başlıyor, bir anda yavaşlıyor. Sonra tam donuyor. Ekran gidiyor oturum kapanıyor... :(

if

@exclipit, deja-dup komutuyla başlatın uygulamayı ve geri yükleme işlemini gerçekleştirin hata çıkana kadar. Sonra uçbirimdeki çıktıları buraya geçin.

exclipit

Bu kez hata olmadı  ??? diskten kaynaklı galiba. Çok özür dilerim :(