[ÇÖZÜLDÜ]Odin Türevi Program

Başlatan FireSwords, 03 Ağustos 2013 - 23:18:29

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

FireSwords

Merhaba,

Galaxy S2 kullanmaktayım.Ama yanlışlıkla telefondaki her dosyayı sildim ve tuğla ettim ama kurtarmam için odin lazım acilen Odin türevi programa ihtiyacım var

Deadpool

Yapabileceğin en iyi çözüm sanal makine üzerine windows kurmak ve odini orada kurmak sanırım ama xda developers sitesinde araştır istersen belki orada linux üzerinde bir çözüm bulabilirsin.

ersinkandemir

Heimdall isimli bir araç var ama en mantıklısı sanal makine üzerinde Odin kullanmak. Ben öyle yapıyorum.
Where there's a shell, there's a way.

furkankalkan

Brick edilen telefon direk Odin le kurtarilabiliyor mu ? Bildigim kadariyla once JTAG isleminden gecmesi gerek ama ? Bu arada "telefonu tugla ettim" ifadesine yarildim gulmekten :D
Lover
twitter.com/furkan_kalkan1

FireSwords

Türkçesi tuğla olmak

Telefon açılmadan reset atıp duruyor yani hard brick değil soft brick

ersinkandemir

Benimki de yumuşak tuğla olmuştu. Odin'le yeni yazılım atınca düzelmişti. Heimdall paketleri farklı galiba o bu arada. Odin için olan ROM'ları atmayı becerememiştim ben.

@dewilman +1 :D

furkankalkan

Turkcesinin tugla oldugunu biliyorum ama bazi seylerin Turkceleriyle kullanilmasi kulaga komik geliyor :D Yumusak tugla hakkindaki yararli bilgileriniz hakkinda tesekkurler  :D
Lover
twitter.com/furkan_kalkan1

ersinkandemir

Bazı şeyler çevrilmese daha iyi sanırım. :)

FireSwords

Flaşbellek çevirisi en komik olanı

:)

heartsmagic

Alıntı yapılan: Ersin Kandemir - 04 Ağustos 2013 - 12:49:46
Benimki de yumuşak tuğla olmuştu. Odin'le yeni yazılım atınca düzelmişti. Heimdall paketleri farklı galiba o bu arada. Odin için olan ROM'ları atmayı becerememiştim ben.

@dewilman +1 :D

ROM'lar Odin'e veya X'e göre mi oluyorlar? Sanmıyorum böyle bir şey olduğunu. Ben Heimdall ile özel bir ROM kurdum güzel güzel zamanında.
Hayattan çıkarı olmayanların, ölümden de çıkarı olmayacaktır.
Hayatlarıyla yanlış olanların ölümleriyle doğru olmalarına imkân var mıdır?

Böylece yalan, dünyanın düzenine dönüştürülüyor.

ersinkandemir

Bana da mantıksız geldi şimdi haklısınız. Ben becerememişim demek ki. Belki daha farklı işlemler gerektiriyordur. Hatırlayamadım doğrusu.

heartsmagic

Aslında çok daha fazla değil:
http://wiki.cyanogenmod.org/w/Install_CM_for_i9300

Fakat burada her şeyi anlatmaya çalıştıkları için, birden fazla da platform olunca karışık gibi görünebilir. Temel olarak heimdall ile Clockworkmod'u, adb ile de özel rom'u basıyoruz. Gerisi bildiğimiz kurulum olsa gerek.

FireSwords

Ben CM 10'u CWM ile kurmuştum farkı olur mu ?

heartsmagic

CWM kuruluysa ve kendisini açabiliyorsan zaten sorun olmaması lazım. Açılmıyor mu, sorun o mu?

FireSwords

Gerek kalmadı cesaret ettim kurdum.

Açılmıyordu ama download ve kurtama modlarına giriyordu