Ubuntu 12.04 Lts Flash Player Yükleyemedim.

Başlatan bahhas, 04 Temmuz 2013 - 09:21:18

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

bahhas

Merhabalar.Wubi üzerinden ubuntu kurdum.Yazılım merkezinden flash player ı yükleyip kurmaya çalıştığımda paket biraz ilerliyor tam dolmuyor ve ek veri yüklenmesi geçersiz gibi bir sorunla karşılaşıyorum.Bu sorunun çözümü nedir? Acemiyim.Teşekkürler.

Shinsou

Flash player kurulu olarak gelmesi gerekirdi. Kurarken ubuntu'ya ne kadar yer ayırdınız ? Ayrıca wubi'de olan sorunlar normal kurulumda olmaz.Kurabiliyorsanız normal kurulum yapın.

agritux

Alıntı yapılan: bahhasMerhabalar.Wubi üzerinden ubuntu kurdum.Yazılım merkezinden flash player ı yükleyip kurmaya çalıştığımda paket biraz ilerliyor tam dolmuyor ve ek veri yüklenmesi geçersiz gibi bir sorunla karşılaşıyorum.Bu sorunun çözümü nedir? Acemiyim.Teşekkürler.
ubuntu kısıtlı ilaveleri paketini kurmayı deneyin isterseniz. Onun içerisinde ilk kurulum ardından lazım olabilecek her şey var.

bahhas

Alıntı yapılan: Shinsou - 04 Temmuz 2013 - 09:25:33
Flash player kurulu olarak gelmesi gerekirdi. Kurarken ubuntu'ya ne kadar yer ayırdınız ? Ayrıca wubi'de olan sorunlar normal kurulumda olmaz.Kurabiliyorsanız normal kurulum yapın.

30 gb yer ayırdım.

Mesaj tekrarı yüzünden mesajınız birleştirildi. Bu mesajın gönderim tarihi : 04 Temmuz 2013 - 11:09:01

Alıntı yapılan: agritux - 04 Temmuz 2013 - 09:46:40
Alıntı yapılan: bahhasMerhabalar.Wubi üzerinden ubuntu kurdum.Yazılım merkezinden flash player ı yükleyip kurmaya çalıştığımda paket biraz ilerliyor tam dolmuyor ve ek veri yüklenmesi geçersiz gibi bir sorunla karşılaşıyorum.Bu sorunun çözümü nedir? Acemiyim.Teşekkürler.
ubuntu kısıtlı ilaveleri paketini kurmayı deneyin isterseniz. Onun içerisinde ilk kurulum ardından lazım olabilecek her şey var.

nasıl kuracağım peki?

Shinsou

Alıntı yapılan: bahhas - 04 Temmuz 2013 - 11:08:22

30 gb yer ayırdım.

Mesaj tekrarı yüzünden mesajınız birleştirildi. Bu mesajın gönderim tarihi : 04 Temmuz 2013 - 11:09:01

nasıl kuracağım peki?

Ubuntu yazılım merkezinden kurabilirsiniz.

bahhas

ayrıca bilgisayar her açıldığında şöyle birşey çıkıyor.

Fazladan veri dosyalarını indirme başarısız

Şu paketler, paket kurulumundan sonra ek veri indirilmesini istedi, ama veriler indirilemedi veya işlenemedi.

flashplugin-installer

İndirme daha sonra tekrar denenecek ya da siz şimdi tekrar indirmeyi deneyebilirsiniz. Bu komutu çalıştırmak etkin bir internet bağlantısı gerektirir.

Mesaj tekrarı yüzünden mesajınız birleştirildi. Bu mesajın gönderim tarihi : 04 Temmuz 2013 - 12:36:50

Alıntı yapılan: Shinsou - 04 Temmuz 2013 - 11:13:42
Alıntı yapılan: bahhas - 04 Temmuz 2013 - 11:08:22

30 gb yer ayırdım.

nasıl kuracağım peki?

Ubuntu yazılım merkezinden kurabilirsiniz.

Kurdum fakat sonuç bu seferde şöyle:

Şu paketler, paket kurulumundan sonra ek veri indirilmesini istedi, ama veriler indirilemedi veya işlenemedi.

flashplugin-installer, ttf-mscorefonts-installer

İndirme daha sonra tekrar denenecek ya da siz şimdi tekrar indirmeyi deneyebilirsiniz. Bu komutu çalıştırmak etkin bir internet bağlantısı gerektirir.

Shinsou

12.04'ü yükledikten sonra güncelleme yaptınız mı ?

bahhas

Alıntı yapılan: Shinsou - 04 Temmuz 2013 - 13:05:00
12.04'ü yükledikten sonra güncelleme yaptınız mı ?

evet kendi otomatik olarak yaptı.yaklaşık 320 küsür mb lık birşeyler indirdim.

Shinsou

uçbirime sudo apt-get update komutunu verip birdaha deneyin.Olmazsa bilgisayarı yeniden başlatıp deneyin.Oda olmazsa wubi ile ilgili bir problem olabilir.

heartsmagic

Depoların güncellenmesinin ardından şu çıktıyı da görebilirsek güzel olur:
sudo apt-get install flashplugin-installer
Hayattan çıkarı olmayanların, ölümden de çıkarı olmayacaktır.
Hayatlarıyla yanlış olanların ölümleriyle doğru olmalarına imkân var mıdır?

Böylece yalan, dünyanın düzenine dönüştürülüyor.