Mandriva Türkiye Sitesi

Başlatan Mandriva, 06 Ekim 2008 - 21:20:50

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Mandriva

Merhabalar.

Uzun emeklerden sonra Manrdiva Türkiye sitemiz ve forumumuz açıldı arkadaşlar.

Site olarak Wordpress tercih ettik, ve temayı bayağı editleyerek mini portal haline getirdik.

Forum sistemi olarak ilk kurduğumuz Mybb´forumdan çok sıkıntı çektiğimiz için Smf kullandık.

Mandriva Anasayfası : www.mandrivaturkiye.com

Mandriva Forum Sayfası : www.mandrivaturkiye.com/forum

Sizide forumumuzda katılımcı olarak görmek isteriz.

Saygılarımla.

erginemr

Siteniz hayırlı olsun. Mandriva'nı renkleriyle uyumlu, çok güzel bir tasarım olmuş. Umarım Türkiye'deki Mandriva kullanıcılarını buluşturan, güzel bir platform olur.

Mandriva

Çok teşekkür ederim, evet tasarım bayağı uğraştırdı, bakalım inşallah Mandriva Ülkemizde güzel bir gelişim gösterir, bunuda zaman gösterecek.

Eren

5. defa olacak ama hayırlı olsun. :) Umarım istediğiniz yere gelirsiniz. Çalışmalarınızda başarılar.

Mandriva

hikmet Murat

İnşallah Ubuntu Türkiye gibi başarılı olur.

xhektor

Alıntı yapılan: hikmet Murat - 07 Ekim 2008 - 11:24:14

katılıyorum. fakat orada erginemir olmayacak mı? :( :( :(

Eren

Alıntı yapılan: abbas-dehmen - 07 Ekim 2008 - 15:39:03

Ubuntu Türkiye ekibi bize özel başka gruplarla paylaşmıyoruz. :D

egitimist

Hayırlı olsun. Projenin kalıcılığı için; üyelerin kendilerini sıkıntıya sokacak derece yoğunluğa sokmaması gerekir. İşten, aileden artan zamanlarda düzenli olarak ilgilenmek gerekir.

xhektor

Alıntı yapılan: Eren - 07 Ekim 2008 - 17:29:02
Alıntı yapılan: abbas-dehmen - 07 Ekim 2008 - 15:39:03

Ubuntu Türkiye ekibi bize özel başka gruplarla paylaşmıyoruz. :D

bu kadar mükemmel bir ekibin olması bizi de memnun ediyor.

heartsmagic

Bir hayırlı olsun da benden gelsin.
Hayattan çıkarı olmayanların, ölümden de çıkarı olmayacaktır.
Hayatlarıyla yanlış olanların ölümleriyle doğru olmalarına imkân var mıdır?

Böylece yalan, dünyanın düzenine dönüştürülüyor.

Contempt

işte beklediğim bir olay. Gerçekten tüm mandriva severler adına çok güzel bir haber hayırlı uğurlu olsun.
Herşeye Rağmen...

wiper

Son hali oldukça güzel olmuş. Özellikle Türkçeleştirme çalışmalarına katkılarından ötürü kendi adıma tüm ekibe teşekkür ediyorum.

ns

Alıntı yapılan: wiper - 01 Eylül 2009 - 17:41:30
Son hali oldukça güzel olmuş. Özellikle Türkçeleştirme çalışmalarına katkılarından ötürü kendi adıma tüm ekibe teşekkür ediyorum.

bende ilk defa bu sabah girmiştim. baya hoşuma gitti. ellerine sağlık yapanların.
Madem ki sen bensin, ben de senim, niceye şu senlik benlik...

agritux

Eski halinden çok çok çok güzel. Ellerinize sağlık

ironic

Yeni bir Mandriva kullanıcısı olarak siteyi çok beğendim. Hazırlayanların ellerine sağlık.  :)

osifa

Alıntı yapılan: ironic - 01 Eylül 2009 - 19:08:09
Yeni bir Mandriva kullanıcısı olarak siteyi çok beğendim. Hazırlayanların ellerine sağlık.  :)

Beğendiğinize çok sevindim. Siteyi tasarımına kadar Emir (eMİR) arkadaşımız hazırlamıştır. Proje kendisine aittir. Bizim kıymetli bir arkadaşımızdır.

Bence de eline sağlık. :)

heartsmagic

Yeni yüzüyle Mandriva Türkiye'ye yeniden başarılar :)
Hayattan çıkarı olmayanların, ölümden de çıkarı olmayacaktır.
Hayatlarıyla yanlış olanların ölümleriyle doğru olmalarına imkân var mıdır?

Böylece yalan, dünyanın düzenine dönüştürülüyor.

bytan

Olur da bir gün Ubuntu yerine başka bir dağıtımı kalıcı olarak kullanacak olursam, muhtemelen Mandriva olur. Yeni tema güzel olmuş. Başarılar dilerim.
Umut en büyük kötülüktür; işkenceyi uzatır. - F.N.

Bir şey ne ise odur, bu kadar. Öyleyse, iki şey arasında bağdaşıklık varsa, bu aralarında iletişim kuruyorlar demek değildir.
"... kavrayışını bilgi ile derinleştir ..."
PF @ ST

özgürubuntu

Çok başarı bir site olmuş elinize, emeğinize sağlık. Bir ara Mandriva denemek istemiştim, OneCD ile kurmayın DVD indirin diye tavsiye ediliyordu, 4 küsür GB'lık DVD boyutunu görünce çekinmiştim :)

ironic

Alıntı yapılan: osifa - 01 Eylül 2009 - 19:27:30
Yeni bir Mandriva kullanıcısı olarak siteyi çok beğendim. Hazırlayanların ellerine sağlık.  :)

Beğendiğinize çok sevindim. Siteyi tasarımına kadar Emir (eMİR) arkadaşımız hazırlamıştır. Proje kendisine aittir. Bizim kıymetli bir arkadaşımızdır.

Emir Bey' e de ayrıca teşekkür ederim. Kısıtlı imkanlarla, gerek wiki bölümünde  olsun gerek site de olsun çok güzel işler ortaya çıkmış.  :)

fortran

Alıntı yapılan: ironic - 01 Eylül 2009 - 22:14:38
Emir Bey' e de ayrıca teşekkür ederim. Kısıtlı imkanlarla, gerek wiki bölümünde  olsun gerek site de olsun çok güzel işler ortaya çıkmış.  :)
Wiki bölümüne katkı sunan iki önemli isimden söz edebiliriz. Birisi Sevgili elektronist, diğeri de tarakbumba'dır.
Özgür yazılım dergisi: eniXma

osifa

Alıntı yapılan: fortran - 01 Eylül 2009 - 22:36:21
Wiki bölümüne katkı sunan iki önemli isimden söz edebiliriz. Birisi Sevgili elektronist, diğeri de tarakbumba'dır.

Ayrıca bu iki kıymetli ismin, Mandriva'nın Türkçeleştirilmesinde de büyük katkıları vardır. Artık mandriva iyi bir Türkçeyle karşımızda. Ayrıca uzun zaman sonra Mandriva one CD'lerin Türkçe desteğini de eklettiler. Ayrıca Mandriva tarafından tanınmamızı sağladılar.

Yusuff

Alıntı yapılan: özgürubuntu - 01 Eylül 2009 - 20:43:25
Çok başarı bir site olmuş elinize, emeğinize sağlık. Bir ara Mandriva denemek istemiştim, OneCD ile kurmayın DVD indirin diye tavsiye ediliyordu, 4 küsür GB'lık DVD boyutunu görünce çekinmiştim :)

Ben de çekindim ama cd'den istediğim verimi alamayınca DVD indirdim. Gnome ile kullandım çok hoşuma gitti.
Linux Registered User #493230  Ubuntu User #28068

eMiR

Alıntı yapılan: osifa - 01 Eylül 2009 - 19:27:30

Hepinize teşekkür ederim, burada osifa abime katılmıyorum, proje ve tüm işlemler ekib olarak hazırlanmaktadır. Ekipte şahsıma düşen görev tasarım, Projenmizin asıl sahibi ve genel sorumlusu elektronist abimizdir.

Tüm çalışmalarımızı Mandriva 2010 sürümüne hazırlıyoruz, bizim için çok büyük bir dönem olacak, Mandriva 2010 sürümü bütün güzelliği ile hazırlanıyor  bizde kendimizi ona hazırlıyoruz.

Buradan başta Eren kardeşime, ekibimizdeki arkadaşlarıma ve siz GNU/Linux kullanıcılarına teşekkürlerimi sunarım.

Sözü gelmişken forum teması 2010´sisteme uyarlandı, tema daha beta´da 2010 sürümünde tam kararlı olacak.

Saygılarımla