Pencere kapanırken alev?

Başlatan cigliq, 05 Ekim 2008 - 22:48:46

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

cigliq

Bildiğim kadarıyla compiz fusionun bi özelliği warmış pencere kapatılırken yanından ışıklar alevler felan çıkıyo onu nasıl ayarlıya biliriz? yardımcı olursanız sevinirm..

munirekinci

Şurada efektlerin nasıl yapılandırılacağı anlatılıyor;
http://forum.ubuntu-tr.net/index.php/topic,446.0.html

tufan scothbrite

Bu alev alma özelliği ben 8.10'a geçince diğer özellikler gibi kayboldu.

Sadece küpün özellikleri kaldı :(

heartsmagic

Alıntı yapılan: tufan scothbrite - 21 Kasım 2008 - 17:51:30
Bu alev alma özelliği ben 8.10'a geçince diğer özellikler gibi kayboldu.

Sadece küpün özellikleri kaldı :(

Elle teker teker ayarlayabilirsin.
Hayattan çıkarı olmayanların, ölümden de çıkarı olmayacaktır.
Hayatlarıyla yanlış olanların ölümleriyle doğru olmalarına imkân var mıdır?

Böylece yalan, dünyanın düzenine dönüştürülüyor.

tufan scothbrite

Denedim denedim olmadı ama ağabey. Neden olmuyor bilmiyorum ama hala daha deniyorum olmuyor :(

tufan scothbrite

Valla olmuyor işte. Elle yapıyorum gene olmuyor. Bu pencere eşlemesine ne yazıcam onu da bilmiyorum. Demirin dediği şeyleri yazdım olmadı ki :(

ironic

4. resimde "rastgele" bölümü var. Ordan tüm efektleri seçerseniz pencere menüsünde -eskiden olduğu gibi hepsi- gözüküyor. Bende ayarlarken bunu nasıl kaldırırlar diye bayağı üzülmüştüm.  :) kod olarak @demir'in verdiği ile hâlâ oluyor.

blood_rhyme

aynen @ironic in dediği gibi yapınca oluyor  :)
Ubuntu 8.04

Immortal Shadow

Efektlerde Burn (alev) efektinin etkin olması için Animations Add-On (Türkçe'de ne olarak çevirmişler bilemiyorum. Yanında kağıttan uçak resmi olan) seçeneğinin seçilmesi gerekiyor.

Bu işlemi yapınca, efekt listesinde Burn'de çıkacaktır.

kornkids

saolasın dostum bendede aynı problem vardı çözüldü artık.tesekkurler

graindor

Canlandırmalar ayarına girip Kapatma ve Açma canlandırmaları sekmesinde,canlandırma seçimlerinde kutunun içindeki ilk iki satırın bir şeyini değiştirmeden sadece efekt olarak Rastgele olarak değiştirin ve sonucu görün.Süreyi de zevkinize göre değiştirbilirsiniz tabi.Artık alevli mi olacak,ucak mı olacak veya patlayacak mı diye bol bol pencere açıp kaparsınız.Menülerin açılması kapanması bile şenlikli oluyor.