Flash diske kurulmuş ubuntu 13.04 sorun??

Başlatan dragonboy, 07 Haziran 2013 - 21:56:27

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

dragonboy

merhabalar arkadaşlar,
öncelikle forumunuza büyük bir hevesle katıldım...Ubuntu'ya karşı bir ilgim vardı hep.Ama geçmemiştim.Geçenlerde flashdisk(8gblik) kurulum yaptım her sey basarili oldu.Pcyi flashdan boot ederek açtiğimda normal bir sekilde aciliyor.Ancak kapatmak istediğimde sorun meydana geliyor.Ekran siyah oluyor ancak fan sesi devam ediyor ışıklar yanıyor.

sudo halt komutlarını denedim terminalde.İşe yaramadı.(ubuntu'da yeniyim biraz) 13.04 versiyonu kurulu.Her seferinde pcyi güç tuşundan kapatmak gerekiyor.Aynı sorun yeniden başlat ve log out komutlarında da oluyor.Bunun çözümü nedir???

if

@dragonboy, kapatırken ekranda yazılar çıkıyor mu? O yazılar en son nerede takılı kalıyor? Bilgisayar marka ve modeli nedir? lspci çıktısını alayım.

dragonboy

Alıntı yapılan: if - 07 Haziran 2013 - 22:04:31
@dragonboy, kapatırken ekranda yazılar çıkıyor mu? O yazılar en son nerede takılı kalıyor? Bilgisayar marka ve modeli nedir? lspci çıktısını alayım.

hocam kapatirken ekranda yazilar çıkmıyor.düz siyah ekran geliyor şu an ubuntuda değilim flash yanımda değil çıktıyı alınca yazacağım bilgisayar msi ge620dx 8gbram 2gb ekran kartı nvidia.

Mesaj tekrarı yüzünden mesajınız birleştirildi. Bu mesajın gönderim tarihi : 08 Haziran 2013 - 18:04:17

lütfen yardım sırf bu yüzden zevk alamaz hale geldim ubuntudan

dragonboy

Alıntı yapılan: if - 07 Haziran 2013 - 22:04:31
hocam lütfen yardım edin...

if

@dragonboy, istediğim çıktıyı geçerseniz yardımcı olmaya çalışayım.