[Çözüldü] Any Video Converter Ultimate benzeri bir program var mı?

Başlatan centipede, 07 Haziran 2013 - 00:57:47

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

centipede

hali hazırda elimizde bulunan videoları kendi içinde dönüştürebilen ve video dosyalarını mp3 formatında dönüştüren ( Any Video Converter Ultimate benzeri ) linux proğramı varmıdır. 
teşekkür eder saygılar sunarım.

not: eğer varsa bu proğramla cep telefonuma çocuklarıma ait önceden çekilmiş çeşitli formattaki videoları düzenliyerek yüklemek ve ve yine  bazı videolarıda mp3 formatına çevirerek telefonuma yükleme işinde kullanıcam

guopx

Format junkie güzeldir
sudo add-apt-repository ppa:format-junkie-team/release
sudo apt-get update
sudo apt-get install formatjunkie
Videolardan sesleri almak için audacity kullanabilirsiniz. Depoda var.
Videoyu audacity üzerine sürükleyin sonra Dosya > Ver ile sadece sesi alabilirsiniz.
Sevdiklerine sevdiğini söyle çok geç olmadan.

centipede

hocam teşekkür ediyorum.. hemen deniyeceğim.. saygılar..

speakerXXL

Dosya biçimlerini dönüştürmek için Format-junkie işinizi görebilir ama bildiğim kadarıyla video düzenlemesi yapmıyor.
Video düzenlemesi için Openshot'ı deneyebilirsiniz. Basit bir kullanımı vardır.

http://xhektor.wordpress.com/tag/openshot/
http://cemulu.blogspot.com/2012/03/openshot-basit-video-kurgu-yazlm.html

centipede

ustam opensuse 12.3'e bahsettiğiniz Openshot'u yast vasıtasıyla kurdum..
zaten depolarında varmış.. ama ; tüm aramalarıma rağmen kısayolunu bulamadım.. 
kaybettim hükümsüzdür diye ilanmı vereyim yoksa siz saklandığı yeri biliyormusunuz. :) 
teşekkürler

speakerXXL

Uygulamanın menüye eklenmesi için oturumu kapatıp açmayı deneyebilirsiniz. Hangi masaüstü ortamını kullanıyorsunuz?

Aşağıdaki kod ile de uçbirimde başlatabilmeniz gerekir.

openshot

okan_668

transmageddon isminde bir video dönüştürücü ubuntu yazılım merkezinde var.Cihaz marka ve modeline göre dönüşümü de var.Kullandım ve faydalı bir uygulama.Tam aradığın uygulama.
Linux , özgürlük,barış ve kardeşliğin simgesidir.Özgürce ekledikleriniz sizi topluma ve insanlığa bir adım daha yaklaştırmış olur.Böylece şişirilmiş olan maliyetler bir anda sıfırlar...Matematiğe gerek yok, Sıfır olan herşey ucuz, bedava ve adi anlamına gelmez,bazen başlangıcın bir adımıdır sadece...

BrainPaid

"Proğram" doğru bir kullanım mı? Düzeltebilir miyiz?

Linux üzerine güzel bir video manipülasyon programına ulaşabilmiş değilim (örn. Ubuntu Studio kablosuz şifre girerken kilitleniyor). Wine üzerine çalışabilecek olan Any Video Converter benzeri programlara bakabilirsin. Denemekte fayda vardır.

if

centipede

konuyu uzun süredir görmemişim özür dilerim.. sanırım sonradan yazılan yazıların adresime gelme seçeneğini seçmediğimden, gelen yeni yazıları görmemişim.. tekrar tekrar özür..

Format-junkie benim tam da aradığım mış.. tavsiye ederim.. benim için konu bitmiştir.. saygılar